OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Στην 10άδα των καλύτερων Ευρωπαίων επιχειρηματιών ο Πάνος Ξενοκώστας και η Onex

21/01/2014 - 00:11
Share on FacebookShare on Twitter

Η ΟΝΕΧ και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλός της,  Πάνος Ξενοκώστας, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, διακρίθηκε ανάμεσα στους 10 καλύτερους Ευρωπαίους επιχειρηματίες του κορυφαίου διαγωνισμού European Business Awards (EBAs) ενώ η εταιρία επιλέχτηκε ανάμεσα στις 100 καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης, λαμβάνοντας τον τίτλο “Ruban d’Honneur recipients».  Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, αφού έπεται η συνέχεια στον τρίτο και τελευταίο γύρο του διαγωνισμού όπου τα αποτελέσματα των νικητών θα ανακοινωθούν τον Μάιο του 2014. Οι 100 Ευρωπαϊκές Εταιρίες “Ruban d’Honneur recipients» επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 375 «Εθνικούς Πρωταθλητές» από συνολικά 15.000 επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, μέσα από μια αυστηρότατη διαδικασία αξιολόγησης από Ευρωπαίους κριτές, εκπροσώπους της επιχειρηματικής, πολιτικής, ακαδημαϊκής ελίτ κοκ.
 
Ο κος Jean Stephens, CEO της RSM International, του 7ου μεγαλύτερου δικτύου ορκωτών ελεγκτών-λογιστών και βασικού χορηγού των βραβείων, δήλωσε πως “Ως ένας από τους 100 Ruban d’Honneur recipients, η ΟΝΕΧ αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα το οποίο αντανακλά την ευρωπαϊκή επιχειρηματική επιτυχία. Ευχόμαστε στην ΟΝΕΧ, καλή επιτυχία, και σε αυτή την τελευταία αλλά κρίσιμη δοκιμασία και ανυπομονούμε για την τελική ανακοίνωση των νικητών στην φαντασμαγορική εκδήλωση απονομής που θα γίνει στην Αθήνα, στις 27 Μαΐου 2014″.
 
Ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της ΟΝΕΧ κος Πάνος Ξενοκώστας, από την Νέα Υόρκη, δήλωσε: Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που διακριθήκαμε με τον τίτλο του “Ruban d’Honneur recipients” και φτάσαμε στο τελικό στάδιο των βραβείων, εκπροσωπώντας την Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή επιχειρηματικότητα. Την Ελλάδα που οραματίζεται και την νέα Γενιά των σκληρά εργαζομένων Ελλήνων. Τα βραβεία αυτά αποτελούν ύψιστη καταξίωση και διάκριση καθώς αναδεικνύουν τις πιο ισχυρές εταιρίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, ως εκ τούτου ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε πιο αναλυτικά στους κριτές του επόμενου και τελικού σταδίου πώς η ΟΝΕΧ καταφέρνει να αναζητά και να προκαλεί την επιτυχία! Όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε το τελικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα και μια Ευρώπη χωρίς επιχειρηματικά σύνορα. Αυτό που μας αξίζει, τη νίκη, και μάλιστα μέσα στην Αθήνα, βάζοντας έτσι μια παρακαταθήκη για την νέα γενιά επιχειρηματιών και επιχειρήσεων με διεθνή ακτινοβολία. Για την Ελλάδα όπου υπάρχει ακόμη η ελπίδα ότι το μέλλον θα συναντήσει και θα αποδείξει το ένδοξο παρελθόν, μέσα από τη δημιουργικότητα, το όραμα και την προσήλωση στο στόχο. Μέσα από τις διεθνείς συνεργασίες και υπεύθυνες στρατηγικές επιλογές. Μια νέα Εποχή όπου είναι μονόδρομος, ο δρόμος της υπευθυνότητας, της συνέπειας και της πρωτοπορίας. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και τον ενθουσιασμό της Αμερικανικής και Ελληνικής κοινότητας στην Νέα Υόρκη καθώς με τέτοια νέα ο από εδώ σχεδιασμός επενδύσεων στην Ελλάδα, θα «απογειωθεί».
 
Ο κος Adrian Tripp, CEO των European Business Awards δήλωσε «οι κριτές μας έχουν εντυπωσιαστεί από το φετινό ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Η ΟΝΕΧ δικαιούται την καλύτερη δυνατή επιτυχία σε αυτόν τον έντονα ανταγωνιστικό τελικό γύρο».
 
Τα European Business Awards ενώνουν «τους καλύτερους όλων της Ευρώπης» πέρα από σύνορα, επιχειρηματικά μεγέθη και τομείς, και αναδεικνύουν την αριστεία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τις καλύτερες πρακτικές. 

Tags: ONEXΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣΞΕΝΟΚΩΣΤΑΣ

Related Posts

ΗΠΑ - Καναδάς
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Οι ΗΠΑ πωλούν στον Καναδά πελώριες ποσότητες βομβών αξίας 2,68 δισ. δολαρίων

05/12/2025 - 09:08
SPIKE NLOS - όπλα - δόγμα αποτροπής
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Όπλα μακράς εμβέλειας: Ο πόλεμος αποστάσεως και το νέο δόγμα που προκαλεί ανησυχία στην Τουρκία

05/12/2025 - 05:03
ΚΙΜΩΝ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

«ΚΙΜΩΝ»: «Ερχόμαστε σύντομα», το μήνυμα του πληρώματος της πρώτης ελληνικής φρεγάτας FDI [vid]

04/12/2025 - 20:00

Διαβάστε Επίσης

Κρεμλίνο στηρίζει Γουίτκοφ: Δηλώνει έτοιμο να συνεχίσει να εργάζεται με την παρούσα αμερικανική ομάδα

Κυβέρνηση Τραμπ: Αναπροσαρμόζει «την αμυντική στρατηγική» των ΗΠΑ και «βλέπει» πολιτισμική εξάλειψη της Ευρώπης

«Πεισματική βλακεία»: Αιχμηρό σχόλιο του απεσταλμένου του Πούτιν εναντίον του καγκελαρίου Μερτς

Γαλλία: Άνοιξε πυρ εναντίον drones πάνω από τη βάση των υποβρυχίων της γαλλικής δύναμης αποτροπής

ΗΠΑ: Ανακοίνωσαν ότι έπληξαν ταχύπλοο που φέρεται να μετέφερε ναρκωτικά – 4 νεκροί [vid]

Ισραήλ: Αύξηση στρατιωτικών δαπανών στα 34 δισ. προβλέπει το προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2026

Μαδούρο: Ζήτησε από τον Τραμπ να κρατήσει 200 εκατομμύρια και αμνηστία 100 αξιωματούχων του για να αποχωρήσει από τη Βενεζουέλα

Κακοκαιρία Byron: Σε δυτική και βόρεια Αττική τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

Top News

Καιρός - Τσατραφύλλιας: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει - Τα 7 σημεία που παραμένουν στο επίκεντρο

Τάσος Ξιαρχό προς Κόνι Μεταξά: Αυτά τα καραγκιοζιλίκια εγώ δεν τα θέλω και δε τα σηκώνω

Το Plan b της κυβέρνησης για να φύγουν οι αγρότες από τα μπλόκα πριν από τις γιορτές

Κωνσταντίνος Αργυρός για Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο πρόσεχε τους διπλανούς της

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert