OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές – Αναλυτική πρόγνωση

19/12/2020 - 09:01
καιρός
Share on FacebookShare on Twitter

Ο καιρός χαλάει σήμερα Σάββατο (19.12.2020) με βροχές, αλλά και παγετό σε κάποιες περιοχές. Παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα έχουμε αύριο κυρίως στα ανατολικά και τα νότια, με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς, στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.  Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ – Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στην κεντρική Μακεδονία. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στο Ιόνιο, όπου πιθανώς να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη και κατά τόπους θα σχηματιστούν ομίχλες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και τα νότια βορειοανατολικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ – Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην Κρήτη. Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΑΜΟΣ – Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Tags: ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥΕΛΛΑΔΑΚΑΙΡΟΣΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Related Posts

καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Πού προβλέπονται ισχυρές βροχές

05/12/2025 - 04:35
Κακλαμάνης - Σάλεχ
ΕΛΛΑΔΑ

Κακλαμάνης στον Λίβυο ομόλογό του: «Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν πρέπει να κυρωθεί από το Κοινοβούλιο της Λιβύης»

04/12/2025 - 16:40
καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

04/12/2025 - 04:32

Διαβάστε Επίσης

«Εκρηκτικό» ξημέρωμα στο Γκρόζνι – Χτυπήθηκε κυβερνητικό κτίριο της Τσετσενίας [vid]

Οι ΗΠΑ πωλούν στον Καναδά πελώριες ποσότητες βομβών αξίας 2,68 δισ. δολαρίων

Ρωσία: Πυρκαγιά σε τερματικό σταθμό αερίου και λιμάνι μετά από ουκρανική επίθεση [vids]

Όπλα μακράς εμβέλειας: Ο πόλεμος αποστάσεως και το νέο δόγμα που προκαλεί ανησυχία στην Τουρκία

Καιρός σήμερα: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Πού προβλέπονται ισχυρές βροχές

Σαν σήμερα: Το 1831 αρχίζει η Ε’ Εθνοσυνέλευση στο Άργος για να ψηφίσει νέο Σύνταγμα

«Το NATO πρέπει να είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε υβριδικές απειλές», λέει ο ανώτατος στρατιωτικός διοικητής της συμμαχίας

Κονγκό και Ρουάντα υπέγραψαν ειρηνευτική συμφωνία παρουσία Τραμπ, αλλά οι μάχες συνεχίζονται

Top News

Καιρός: Σφοδρές καταιγίδες από την κακοκαιρία Byron - Οι 10 περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο

Η κακοκαιρία Byron «έπνιξε» Μάνδρα, Μέγαρα και Νέα Πέραμο - Βίντεο με τους ορμητικούς χειμάρρους

Το Plan b της κυβέρνησης για να φύγουν οι αγρότες από τα μπλόκα πριν από τις γιορτές

Κωνσταντίνος Αργυρός για Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο πρόσεχε τους διπλανούς της

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert