OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Επιμένουν οι καταιγίδες, τα χιόνια και το κρύο

02/04/2020 - 06:33
καιρός
Share on FacebookShare on Twitter

Ο καιρός συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί αν και διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Απριλίου, καθώς και σήμερα Πέμπτη (2.04.2020) περιμένουμε ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και αρκετό κρύο σε διάφορες περιοχές.

Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός αύριο στα δυτικά, αλλά στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν βροχές, στα θαλάσσια – παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο, με σταδιακή εξασθένηση. Τα φαινόμενα στα βορειοανατολικά θα είναι μέχρι το μεσημέρι κατά τόπους ισχυρά.

Οι άνεμοι στα κεντρικά και τα βόρεια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και στο βόρειο Αιγαίο νωρίς το πρωί τοπικά 9 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, και παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια και τα κεντρικά ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Πέμπτη (2.04.2020) από την ΕΜΥ

Αττική
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 τοπικά το πρωί έως 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές. Χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά – ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα νωρίς το πρωί θα είναι έντονα, το απόγευμα όμως θα σταματήσουν και ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις με ισχυρές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά – ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα γρήγορα στη δυτική Μακεδονία θα σταματήσουν και βαθμιαία θα περιοριστούν στη Θράκη. Το βράδυ στη Μακεδονία ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 τοπικά 8 μποφόρ και στο Θρακικό τις πρωινές ώρες έως 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια, όπου τις πρωινές και εκ νέου από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες ισχυρές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες στα θαλάσσια – παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως τις πρωινές ώρες στα ορεινά – ημιορεινά και σε περιοχές της βόρειας Θεσσαλίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών και ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά. Από το βράδυ αυξημένες νεφώσεις στην Πελοπόννησο, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Στα βόρεια, βορειοδυτικοί 6 με 8 και νωρίς το πρωί στις Σποράδες έως 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Στα υπόλοιπα, από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές και εκ νέου τις βραδινές ώρες στην Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στις Κυκλάδες νωρίς το πρωί.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και σταδιακά δυτικοί βορειοδυτικοί, με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.
Άνεμοι: Στα βόρεια, αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 8 και πιθανώς πρόσκαιρα έως 9 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς βορειοδυτικούς, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα, νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι το απόγευμα από τα βόρεια σε βορειοδυτικούς με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Tags: ΕΜΥΚΑΙΡΟΣΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Related Posts

καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Συννεφιά και τοπικές βροχές – Καταιγίδες στα δυτικά

04/02/2026 - 04:31
λιμενικό
ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκή ανάμεσα σε Λιμενικό και διακινητές μεταναστών στη Χίο: 14 νεκροί και δεκάδες τραυματίες

03/02/2026 - 22:09
καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και λίγες τοπικές βροχές

03/02/2026 - 04:33

Διαβάστε Επίσης

Κλείνουν οι συμβάσεις για τις MEKO: Τα επόμενα βήματα για την αναβάθμιση των φρεγατών

Καιρός σήμερα: Συννεφιά και τοπικές βροχές – Καταιγίδες στα δυτικά

Σαν σήμερα: Το 1943 εκτελείται από τους Γερμανούς ο αξιωματικός της αεροπορίας Κώστας Περρίκος

Συνάντηση Δένδια και Χέγκσεθ στο Πεντάγωνο: Στο επίκεντρο F-35 και εξοπλιστικά

Συμπλοκή ανάμεσα σε Λιμενικό και διακινητές μεταναστών στη Χίο: 14 νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Το Ιράν ζητά αλλαγές στη συνάντηση με τις ΗΠΑ – «Οι συνομιλίες θα διεξαχθούν κανονικά», λέει ο Λευκός Οίκος

Συρία: Μετά τη Χασακέ, οι κυβερνητικές δυνάμεις μπήκαν και στην κουρδική πόλη Καμισλί

Πολωνία: Υπάλληλος του υπουργείου Άμυνας συνελήφθη ως ύποπτος για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας

Top News

Η Ιωάννα Τούνη έκλεισε έναν χρόνο σχέσης με τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη και της χάρισε 365 τριαντάφυλλα

Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Μητσοτάκης γιατί δημιούργησε συνθήκες πολιτική αναρχίας

Στράτος Τζώρτζογλου: Η νέα εξομολόγηση για τον χωρισμό του, η Αμερική και τα δάκρυα του Γιώργου Λιάγκα

Ναταλία Λιονάκη: Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της - «Τρία χρόνια με κορόιδευε και ξαφνικά τηλεφωνικώς μου είπε "άντε γεια"»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert