Επίδομα παραμεθορίου: Η κοροϊδία συνεχίζεται και πρέπει να παρέμβει ο Καμμένος

Στο νομοσχέδιο που κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και περιλαμβάνει ρυθμίσεις για τα μισθολογικά των δημοσίων υπαλλήλων , γίνονται ρυθμίσεις για το επίδομα παραμεθορίου. Δυσμενέστερες από τις επικρατούσες αφού όπως προβλέπει το νομοσχέδιο το επίδομα παραμεθορίου θα το λαμβάνουν όσοι δημόσιοι υπάλληλοι υπηρετούν σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου,στη Θράκη και σε τέσσερις νομούς ακόμη της μεθορίου αλλά σε απόσταση μέχρι 20 χιλιόμετρα από τα σύνορα. Με απλά λόγια περιορίζεται ο αριθμός αυτών που θα το εισπράττουν.

Για μία ακόμη φορά δεν υπάρχει ούτε λέξη για τους στρατιωτικούς! Και ίσως είναι τώρα η ευκαιρία να παρέμβει η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και να επισημάνει στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ότι αυτή η γελοιότητα με την προκλητική εξαίρεση των στρατιωτικών από ένα επίδομα που φυσιολογικά θα έπρεπε να λαμβάνουν ,πρέπει κάπου εδώ να σταματήσει.

Πρέπει ο Καμμένος να εξηγήσει στον Τσακαλώτο ότι εκτός από τους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών που πήραν επίδομα υπάρχουν και αυτοί που εργάζονται υπό άθλιες συνθήκες σε περιοχές της χώρας πολύ ,πολύ μακρύτερα από την πλατεία Συντάγματος.