Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας: Ανοιχτό για το κοινό στις 21 Νοεμβρίου – Το ωράριο λειτουργίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, το Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, θα λειτουργήσει τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 από ώρα 10:30 έως 16:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η κεντρική πύλη της Αεροπορικής Βάσης Δεκέλειας (Α.Β. Δεκέλειας) βρίσκεται στην οδό Τατοΐου – Αχαρνές Αττικής και η πρόσβασή της μπορεί να γίνει μέσω:

Για την είσοδο στην Α.Β. Δεκέλειας απαιτείται: Για τους έχοντες την Ελληνική Ιθαγένεια, η επίδειξη του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας σε φυσική μορφή. Για τους μη-έχοντες την Ελληνική Ιθαγένεια:

Για τους διαμένοντες στην Ελλάδα η επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή διαβατηρίου και της άδειας παραμονής στην Ελλάδα ή επικυρωμένου φωτοαντίγραφου από τις αρμόδιες αρχές. Για τους διερχόμενους πολίτες άλλων χωρών:

Η είσοδος στο Μουσείο ΠΑ είναι δωρεάν. Οι χώροι του Μουσείου ΠΑ είναι εύκολα προσβάσιμοι σε άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ). Εάν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη βοήθεια προτείνεται η προ-συνεννόηση με το προσωπικό του Μουσείου.