«Και εγένετο μισθολόγιο»! Πυρετώδεις συνεδριάσεις επιτροπής μισθολογίου στο ΓΕΕΘΑ

Μπορεί ο Α/ΓΕΕΘΑ με μήνυμα στο twitter να είχε διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει καμία εντολή για επεξεργασία νέου μισθολογίου, ωστόσο, προχθές και χθες στις 13.00 σε αίθουσα του ΓΕΕΘΑ συνεδρίασε η επιτροπή μισθολογίου!

Άλλη μία συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη την ίδια ώρα για την Παρασκευή. Στόχος ο Σεπτέμβριος ή το αργότερο ο Οκτώβριος να μας βρει με νέο μισθολόγιο στρατιωτικών. “Είναι προαπαιτούμενο της τρόϊκας” έχει διαμηνύσει το υπουργείο Οικονομικών . Στην ουσία το νέο μισθολόγιο “ισοφαρίζει” την απόφαση του ΣτΕ.

Όπως έγραψε το Onalert θα προβλέπει σκληρές περικοπές στα ποσά που πρέπει να επιστραφούν στους στρατιωτικούς με βάση την απόφαση του ΣτΕ που θα φθάνουν ή και θα ξεπερνούν το 40%! Στην τελευταία συνεδρίαση αποφασίσθηκε να κληθούν όπωσδήποτε και οι οικονομικοί των σωμάτων ασφαλείας οι οποίοι για κάποιο λόγο προσπαθούν να μείνουν εκτός.

Στην επιτροπή μισθολογίου επικεφαλης είναι ο γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Αντώνης Οικονόμου και συμμετέχουν όλοι οι κλαδάρχες οικονομικών των Γενικών Επιτελείων.

Το κλίμα στο ΥΠΕΘΑ είναι πλέον πάρα πολύ βαρύ , αφού η επίθεση που δέχονται οι Ενοπλες Δυνάμεις και το προσωπικό τους τις τελευταίες ημέρες είναι ασυλληπτη!

Διαβάστε ακόμη:

«Οδηγείτε σε απαξίωση τις Ένοπλες Δυνάμεις» λέει ο Καμμένος στη Βουλή


Νέο μισθολόγιο από Σεπτέμβριο «κούρεμα» 40% στην απόφαση του ΣτΕ και το σήμα του Α/ΓΕΕΘΑ

Ο Σταϊκούρας στο ΥΠΕΘΑ – «Ζόρικα» τα πράγματα με το ΣτΕ και το μισθολόγιο στρατιωτικών