Συγκέντρωση στρατιωτικών στο Περιστέρι – Γενική Συνέλευση ΕΣΠΕΑ

“Τα δύσκολα βρίσκονται μπροστά μας και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι”, λένε οι στρατιωτικοί των Ενώσεων Στρατωτικών.

Από σήμερα ξεκίνησαν οι γενικές συνελεύσεις των περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών για να εκλέξουν τους αντιπροσώπους που επιθυμούν να τους αντιπροσωπεύσουν στο Πανελλήνιο Συνέδριο Αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.

Αύριο Κυριακή 9 Μαρτίου και ώρα 10.30΄, στο θέατρο «Ξυλοτεχνία» (Παρασκευοπούλου και Κ. Παλαμά, Περιστέρι) του δήμου Περιστερίου, θα πραγματοποιηθεί,  η τακτική ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής, με θέματα:
• Απολογισμός έργου της ΕΣΠΕΑ.
• Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
• Οικονομικός απολογισμός – ισολογισμός 2013 – προϋπολογισμός 2014.
• Εκλογή 3μελούς εφορευτικής επιτροπής για την ανάδειξη των αντιπροσώπων της ΕΣΠΕΑ στο Πανελλήνιο Συνέδιο αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, που θα λάβει χώρα στην Αθήνα την 6-4-2014.
• Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη των ως άνω αντιπροσώπων.
• Οποιοδήποτε άλλο θέμα ήθελε προταθεί από μέλος της ΕΣΠΕΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΠΕΑ όσα μέλη “επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους ως αντιπροσώπων στο Πανελλήνιο Συνέδριο αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, να αποστείλουν με κάθε πρόσφορο και δυνατό μέσο [είτε αυτοπροσώπως, είτε δια αλληλογραφίας (κλασσικής ή ηλεκτρονικής), είτε με FAX], γραπτή δήλωση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΑ μέχρι την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014, ως ακολούθως:
 
Προς το ΔΣ της ΕΣΠΕΑ
 
Σας γνωρίζω ότι, με την παρούσα δήλωσή μου, επιθυμώ να θέσω υποψηφιότητα για αντιπρόσωπος στο Πανελλήνιο Συνέδριο αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, που θα λάβει χώρα στην Αθήνα την 6-4-2014.
 
Βαθμός, επίθετο, όνομα, τηλ. επικοινωνίας, Α/Α μέλους.
 
Τονίζεται ότι η παρουσία σας κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη, σε περίπτωση δε απουσίας σας μπορείτε, σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο, να εκπροσωπηθείτε από έτερο παρόντα στην αυτή γενική συνέλευση μέλος της ΕΣΠΕΑ, με έγγραφη εξουσιοδότησή σας θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή, η οποία θα παραδοθεί στον Πρόεδρο του ΔΣ πριν την έναρξη της ΓΣ. 
 
Σε περίπτωση μη απαρτίας της ανωτέρω ΓΣ αυτή θα επαναληφθεί χωρίς νέα πρόσκληση στον ίδιο τόπο την επόμενη Κυριακή 16 Μαρτίου 2014”.