OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΘΑ

ΑΝΥΕΘΑ: Πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών – ΦΩΤΟ

19/11/2018 - 19:05
Share on FacebookShare on Twitter

Ο ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτης Ρήγας επισκέφτηκε σήμερα το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση Τύπου του ΥΠΕΘΑ:

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Παρόντες ήταν επίσης η Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Καλλιόπη Παπαλεωνίδα και ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Ιωάννης Παξιβανάκης ΠΝ.

Ο ΑΝΥΕΘΑ στη διάρκεια της επίσκεψής του περιηγήθηκε τους χώρους του Νοσοκομείου, ενημερώθηκε για την αποστολή, τη λειτουργία του και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και συνεχάρη το προσωπικό για το έργο του.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπως και τα υπόλοιπα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό σ’ όλες τις υπηρεσίες. Ένα δυναμικό που στηρίζει την πρωτοπόρα διαδρομή του Νοσοκομείου στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας τριτοβάθμιου χαρακτήρα και όχι μόνο.

Οι εργαζόμενοί του, Ιατροί, Νοσηλευτικό και όλο το προσωπικό, ξεπερνούν τους εαυτούς τους αντιμετωπίζοντας με αυταπάρνηση τα καθημερινά προβλήματα. Προσφέρουν έτσι ανεκτίμητες υπηρεσίες, όχι μόνο στο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος και στις οικογένειες τους, αλλά και σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, αναδεικνύοντας έτσι και το κοινωνικό πρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων».

Επίσης τόνισε:

«Επιλογή μας είναι η εξωστρεφής παρουσία και λειτουργία του Νοσοκομείου, με την αναζήτηση νέων πόρων, τη βελτίωση του σχεδιασμού, την αξιοποίηση των ανθρώπινου δυναμικού, τον σχεδιασμό αποδοτικότερων υπηρεσιών και την ανάπτυξη δεσμών με την κοινωνία, μέσα στην οποία και προς όφελος της οποίας λειτουργεί.

Είναι εμφανής η προσπάθεια για προσαρμογή στις σημερινές και μελλοντικές απαιτήσεις, καθόσον βελτιώνεται καθημερινά η αξιοποίηση των υποδομών, των υπηρεσιών και των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, μειώνοντας ταυτόχρονα το λειτουργικό κόστος.

Έτσι λοιπόν προκύπτει ως διέξοδος, η διαρκής αναζήτηση εναλλακτικών τρόπων διαχείρισης και εκμετάλλευσης των μέσων που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με την ορθολογική κατανομή των πόρων.

Κάτι που εσείς το έχετε επιτύχει. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και γνωρίζοντας καλά τις συνθήκες, προσπαθούμε με κάθε δυνατό τρόπο και με συγκεκριμένες δράσεις και παρεμβάσεις να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Αισιοδοξούμε ότι η περίοδος που μας έρχεται θα είναι γενικότερα παραγωγική.

Κλείνοντας αυτήν την παρέμβασή μου, θα ήθελα να τονίσω ότι είναι δεδομένη η στήριξη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε κάθε πρωτοβουλία που συμπληρώνει, προάγει και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας που παρέχει το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και συνολικά το Υγειονομικό του Πολεμικού Ναυτικού».

 Δείτε φωτογραφίες:
































Tags: ΑΝΥΕΘΑΕΠΙΣΚΕΨΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ

Related Posts

Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών - Δένδιας
ΥΕΘΑ

Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών: Εγκαίνια για το νέο αξονικό τομογράφο, παρουσία Δένδια [pics, vid]

27/03/2026 - 19:05
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας: «Ισχυρό το ενδιαφέρον της Κύπρου για το σύστημα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ – Θα γίνει συνάντηση με την ΕΑΒ»

24/03/2026 - 15:54
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας για 25η Μαρτίου: Στο σύγχρονο περιβάλλον η Ελλάδα αν δεν πράξει, δεν θα υπάρξει [vid]

24/03/2026 - 11:28

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα: Το 1939 ο αρχιστράτηγος Φράνκο κατακτά τη Μαδρίτη και θέτει τέλος στον εμφύλιο

CENTCOM: Πάνω από 300 Αμερικανοί στρατιωτικοί έχουν τραυματιστεί από την έναρξη του πολέμου με το Ιράν

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι στοχοθέτησαν αμερικανοϊσραηλινές δυνάμεις στο Κουβέιτ

Ρούμπιο: «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει σε 2 με 4 εβδομάδες – Δεν θα χρειαστούν χερσαία στρατεύματα»

Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών: Εγκαίνια για το νέο αξονικό τομογράφο, παρουσία Δένδια [pics, vid]

Ιράν: Αμερικανοϊσραηλινές επιδρομές σε πυρηνικές εγκαταστάσεις και αντιδραστήρες σε Αράκ και Γιαζντ

ΓΕΕΘΑ: Ιδρύεται γραφείο διασύνδεσης και επαγγελματικής μετάβασης αφυπηρετούντων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

Στενά του Ορμούζ: Δεν κατάφεραν να περάσουν κινεζικά πλοία, παρά τις υποσχέσεις του Ιράν

Top News

Miss Grand Thailand 2026: Η στιγμή που πέφτουν τα ψεύτικα δόντια υποψήφιας ενώ βρισκόταν στη σκηνή - Δείτε βίντεο

Ιωάννης Παπαζήσης: Ένας φίλος μάγκας, κάποτε, μας πέταξε μέσα στο αμάξι να τρέξουμε μέχρι θανάτου

Μαρία Καρυστιανού: «Δε θα δεχτούμε να παρακολουθούμε τη δίκη στην κάτω αίθουσα, από την τηλεόραση»

Ελένη Ζιώγα: Παντρεύτηκα στα 17 μου, εκείνη την εποχή θεωρούνταν επανάσταση

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert