Προετοιμάζεται η Κυπριακή Αστυνομία για τον αγώνα ΑΕΛ – Φενερμπαχτσέ

Οι Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας θα λάβουν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης στο ΓΣΠ, μεταξύ της ΑΕΛ και της τουρκικής Φενερμπαχτσέ, για την 3η αγωνιστική του τρίτου ομίλου του UEFA Europa League, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Οι 1140 Τ/κ φίλαθλοι της Φενερμπαχτσέ θα αφιχθούν από τα κατεχόμενα με λεωφορείο, πριν την προσέλευση των οπαδών της ΑΕΛ, είπε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, προσθέτοντας ότι τα λεωφορεία και οι επιβάτες θα ελέγχονται στα οδοφράγματα και αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, θα λαμβάνονται άμεσες αποφάσεις από το κέντρο κρίσεως.

Ανέφερε εξάλλου πως υπάρχει επικοινωνία με συγκεκριμένο πρόσωπο, όπου δίνονται οδηγίες και προς τους Τ/κ οπαδούς για τον τρόπο που θα πρέπει να συμπεριφερθούν και τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας.

Αυστηροί έλεγχοι θα γίνονται στους οπαδούς και των δυο ομάδων κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, ενώ ανάλογα μέτρα θα ληφθούν και κατά την αποχώρηση τους.

Όπως είπε εκπρόσωπος της Αστυνομίας με δεδομένο ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο μέσο της Κυπριακής Προεδρίας, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην ομαλή διεξαγωγή του και την ίδια ώρα επισημαίνεται ότι «θα υπάρχει αποφασιστικότητα στη λήψη μέτρων για οποιουσδήποτε θα τολμήσουν να παρεκτραπούν».

Πηγή – Σίγμα