OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Παρέμβαση του κόμματος αποστράτων για το Ζιαζιά

06/08/2012 - 00:19
Share on FacebookShare on Twitter

Παρέμβαση  με αφορμή την αλλαγή σκυτάλης στο ΓΕΣ – κάτω από τις συγκεκριμένες, γνωστές συνθήκες – έκανε το λεγόμενο παλιότερα κόμμα των αποστράτων, ο <<Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας >>, πρίν μερικές ημέρες. Η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα έχει την σημασίας της καθώς πρόερχετραι από ανθρώπους που το συγκεκριμένο θέμα το κατέχουν  και αφορά τόσο τον παραιτηθέντα Αρχηγό στρατηγό εα Κ.Ζιαζιά ,όσο και τον νέο Αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Κ.Γκίνη.

Τι αναφέρουν:

<< Ο τρόπος , ο χρόνος και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος κος Κων. Ζιαζιάς υπέβαλε την παραίτησή του δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για τους λόγους του. Η κομματοκρατία εξακολουθεί να ασκεί τις γνωστές μεθόδους της. Αντιλαμβάνεται τον ευαίσθητο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων ως ιδιοκτησία της βασιζόμενη στο γεγονός ότι πολύ συχνά στο παρελθόν καλοί και τίμιοι αξιωματικοί, από υπερβάλλουσα πίστη προς τους δημοκρατικά εκλεγμένους πολιτικούς για να μη θεωρηθούν αντιδραστικοί, υπέκυπταν στις αξιώσεις της. Ο Αντγος Κων. Ζιαζιάς έδειξε ότι δεν είναι όλοι έτσι. Έχουν περάσει 38 χρόνια δημοκρατικού βίου στη Χώρα μας και η ηγεσία των Ε.Δ δεν έχει πλέον να αποδείξει τίποτε. Ο ΣΕΕ τον συγχαίρει για το θάρρος του αλλά κυρίως για την εντιμότητά του να θέσει υπεράνω του προσωπικού του συμφέροντος τη διατήρηση των αρχών της αξιοκρατίας του Ελληνικού Στρατού.
Είναι λυπηρό αλλά το κομματικό κράτος στηρίζεται στην παροχή εκδουλεύσεων μικρού αριθμού, ευτυχώς, αποστράτων αξιωματικών οι οποίοι προσκόλλησαν σε κόμματα και πρόσωπα που είναι υπεύθυνα για τη σημερινή κατάντια της Πατρίδος. Η αθλιότητα της πολιτικής Μπεγλίτη βρίσκει μιμητές.
Ευτύχημα ότι ο νέος Α/ΓΕΣ Αντγος κος Κων. Γκίνης είναι ένας άριστος αξιωματικός με πλούτο μορφώσεως και σπουδαίων αρετών τις οποίες κοσμεί το αναμφισβήτητο ήθος του. Ο ΣΕΕ τον συγχαίρει και του εύχεται καλή επιτυχία. Να ηγηθεί του Ελληνικού Στρατού και να τον διοικήσει σύμφωνα με τις αρχές του. Ο ίδιος δεν οφείλει σε κανέναν πολιτικό ή κομματάνθρωπο τίποτα. Ασπίδα του στις κομματικές ορέξεις ας αποτελέσει ένα φύλλο χάρτου με την παραίτησή του από τώρα με ανοιχτή την ημερομηνία.
Η Πατρίδα βρίσκεται σε δύσκολες μέρες. Τη λύση των προβλημάτων ο Ελληνικός Λαός εξακολουθεί να την αναμένει από αυτούς οι οποίοι τα δημιούργησαν και οι οποίοι ατυχώς είναι ανίκανοι να του προσφέρουν λύση. Η σημερινή όμως ηγεσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με πίστη στο δημοκρατικό πολίτευμα, οφείλει να αποκρούσει την άθλια κομματοκρατία και τους υπηρέτες της από το χώρο αυτό>>. 

Tags: ΖΙΑΖΙΑΣΚΟΜΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝΣΕΕ

Related Posts

e-ΕΦΚΑ
ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 27 Μαρτίου

21/03/2026 - 16:27
συντάξεις
ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Τι προβλέπει το νέο συνταξιοδοτικό και φορολογικό νομοσχέδιο για τις συντάξεις ενστόλων

26/02/2026 - 19:15
e-ΕΦΚΑ
ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» πληρωμών από τις 9 έως τις 13 Φεβρουαρίου

07/02/2026 - 19:13

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα: Το 1939 ο αρχιστράτηγος Φράνκο κατακτά τη Μαδρίτη και θέτει τέλος στον εμφύλιο

CENTCOM: Πάνω από 300 Αμερικανοί στρατιωτικοί έχουν τραυματιστεί από την έναρξη του πολέμου με το Ιράν

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι στοχοθέτησαν αμερικανοϊσραηλινές δυνάμεις στο Κουβέιτ

Ρούμπιο: «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει σε 2 με 4 εβδομάδες – Δεν θα χρειαστούν χερσαία στρατεύματα»

Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών: Εγκαίνια για το νέο αξονικό τομογράφο, παρουσία Δένδια [pics, vid]

Ιράν: Αμερικανοϊσραηλινές επιδρομές σε πυρηνικές εγκαταστάσεις και αντιδραστήρες σε Αράκ και Γιαζντ

ΓΕΕΘΑ: Ιδρύεται γραφείο διασύνδεσης και επαγγελματικής μετάβασης αφυπηρετούντων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

Στενά του Ορμούζ: Δεν κατάφεραν να περάσουν κινεζικά πλοία, παρά τις υποσχέσεις του Ιράν

Top News

Miss Grand Thailand 2026: Η στιγμή που πέφτουν τα ψεύτικα δόντια υποψήφιας ενώ βρισκόταν στη σκηνή - Δείτε βίντεο

Ιωάννης Παπαζήσης: Ένας φίλος μάγκας, κάποτε, μας πέταξε μέσα στο αμάξι να τρέξουμε μέχρι θανάτου

Μαρία Καρυστιανού: «Δε θα δεχτούμε να παρακολουθούμε τη δίκη στην κάτω αίθουσα, από την τηλεόραση»

Ελένη Ζιώγα: Παντρεύτηκα στα 17 μου, εκείνη την εποχή θεωρούνταν επανάσταση

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert