OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Ο Λιακουνάκος απαντά σε Κάντα και δικαστές!

28/12/2013 - 19:00
Share on FacebookShare on Twitter

Ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος με ανακοίνωσή του απαντά σε όσα έχουν διαρρεύσει από τη κατάθεση Κάντα και τον αφορούν. Ο κ.Λιακουνάκος χαρακτηρίζει “ανερμάτιστες, αναπόδεικτες, έωλες, ασαφείς και αντιφατικές” τιε αναφορές του κατηγορούμενου Α. Κάντας που επιχειρεί να εμπλέξει την εταιρεία «ΑΧΟΝ» και τον Πρόεδρό της προσωπικά σε έκνομες και παράνομες συμπεριφορές”.

Όλη η ανακοίνωση του Θωμά Λιακουνάκου:

“Προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη και θλίψη η, όλως παράνομη και αντιδικονομική, διαρροή στα ΜΜΕ του περιεχομένου του κατηγορητηρίου και της απολογίας του κατηγορουμένου Αντώνιου Κάντα, μέσα από την οποία, με εμφανές κίνητρο την ελάφρυνση της θέσης του, επιχειρείται μεταξύ άλλων η κατά τρόπο αυθαίρετο, κακόβουλο και ύποπτο εμπλοκή της εταιρείας «ΑΧΟΝ», του Προέδρου της κ. Θωμά Λιακουνάκου και στελεχών της.

Δηλώνουμε κατά τρόπο απόλυτο και κατηγορηματικό ότι η εταιρεία «ΑΧΟΝ», η οποία δραστηριοποιείται επιτυχώς επί σαράντα (40) έτη στον τομέα της παροχής τεχνικών, συμβουλευτικών υπηρεσιών σε μεγάλους αλλοδαπούς εμπορικούς και κατασκευαστικούς Οίκους, ουδεμία απολύτως επιλήψιμη ή παράνομη εμπλοκή είχε με οποιοδήποτε τρόπο.

Στην εν λόγω απολογία μέσα από όλως ανερμάτιστες, αναπόδεικτες, έωλες, ασαφείς και αντιφατικές αναφορές, ο κατηγορούμενος Α. Κάντας επιχειρεί να εμπλέξει την εταιρεία «ΑΧΟΝ» και τον Πρόεδρό της προσωπικά σε έκνομες και παράνομες συμπεριφορές.

Επιδεικνύοντας μια απολύτως επιλεκτική μνήμη ο Αντώνιος Κάντας στην απολογία του αναφέρεται στην εταιρεία μας και στον Πρόεδρό της κατά τρόπο ομιχλώδη και ψευδή. Η αναξιοπιστία των αναφερομένων στην απολογία Κάντα και η σύγχυσή του είναι απολύτως εμφανής, οι δε ισχυρισμοί του απέχουν απολύτως από την αντικειμενική πραγματικότητα.

Ουδέποτε ο Πρόεδρος της «ΑΧΟΝ» κ. Θωμάς Λιακουνάκος συνάντησε τον κατηγορούμενο κ. Κάντα στο γραφείο του, γεγονός που ευχερώς αποδεικνύεται από τα τηρούμενα βιβλία Πύλης του ΥΕΘΑ/ΓΔΕ, πολύ δε περισσότερο ουδέποτε του προσέφερε σε μετρητά 600.000 ΕΥΡΩ και μάλιστα σε περίοδο (Δεκέμβριος 2001) που το ΕΥΡΩ σε φυσική μορφή δεν είχε καν κυκλοφορήσει στην Ελληνική Επικράτεια.

Αναφορικά με την επίμαχη Σύμβαση Προμήθειας των Αρμάτων Leopard ΙΙ, τονίζουμε ότι επρόκειτο για Σύμβαση που υπεγράφη μετά από σχετική απόφαση του ΚΥΣΕΑ, μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Γερμανικής εταιρείας «KMW» στις 20 Μαρτίου 2003, κατόπιν Διεθνούς Δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού, το αδιάβλητο του οποίου έχει ήδη αξιολογηθεί δικαστικώς και στον οποίο ουδεμία απολύτως ουσιώδη ανάμειξη ή συμμετοχή είχε ή θα μπορούσε να έχει εκ της θέσεώς του ο Αντώνιος Κάντας.

Οι ψευδείς και απολύτως συκοφαντικές αυτές αναφορές πλήττουν άμεσα και βάναυσα, τόσο την εταιρεία «ΑΧΟΝ», όσο και τον Πρόεδρό της κ. Θωμά Λιακουνάκο.

Καλούμε τους εκπροσώπους της Ελληνικής Δικαιοσύνης να επιδείξουν νηφαλιότητα και επιφυλακτικότητα στην αξιολόγηση των ψευδών, όσον τουλάχιστον αφορά στην εταιρεία «ΑΧΟΝ» και τον Πρόεδρό της, ισχυρισμών του κατηγορουμένου Αντώνιου Κάντα και στη διερεύνηση και αξιοποίηση του όποιου αποδεικτικού υλικού.
Για την «ΑΧΟΝ Α.Ε.» 

Tags: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙΚΑΝΤΑΣΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ

Related Posts

Arrow 3
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Arrow 3: Ισραήλ και Γερμανία υπέγραψαν επέκταση σύμβασης ύψους 3,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το σύστημα αεράμυνας

19/12/2025 - 20:13
F127
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

F127: Εξοπλισμένες σαν «αστακοί» οι νέες γερμανικές φρεγάτες με 96 κελιά κάθετης εκτόξευσης

19/12/2025 - 18:46
M1A1 Abrams
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Abrams: H Aυστραλία ολοκλήρωσε την παράδοση των 49 αρμάτων μάχης στην Ουκρανία [pics]

19/12/2025 - 17:49

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα: Το 1821 αρχίζει στην Επίδαυρο η Α’ Εθνοσυνέλευση

Ο Τραμπ δεν αποκλείει την πιθανότητα ενός πολέμου στη Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο ξέρει ακριβώς τι θέλω»

Μίτσκοσκι: «Για μένα το όνομα Μακεδονία είναι ιερό», λέει ο πρωθυπουργός της γείτονος χώρας

ΗΠΑ: Δεν ανησυχούν για τη «ρητορική στήριξη» της Ρωσίας στη Βενεζουέλα – «Απαράδεκτη» η κατάσταση με το καθεστώς Μαδούρο

Arrow 3: Ισραήλ και Γερμανία υπέγραψαν επέκταση σύμβασης ύψους 3,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το σύστημα αεράμυνας

Ρούμπιο: Έχει σημειωθεί πρόοδος στις συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, «αλλά έχουμε ακόμη δρόμο»

«Στο κόκκινο» το θερμόμετρο στο Αιγαίο: Παραβιάσεις από οπλισμένα τουρκικά F-16 και μία εμπλοκή

F127: Εξοπλισμένες σαν «αστακοί» οι νέες γερμανικές φρεγάτες με 96 κελιά κάθετης εκτόξευσης

Top News

«Ο Νίκος Παππάς λέει ψέμματα: Με χτύπησε και με γρονθοκόπησε πισώπλατα» λέει ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαννόπουλος

Γιώργος Μαζωνάκης: Βίντεο του Στέφανου Παπαδόπουλου με τον τραγουδιστή προκαλεί αντιδράσεις: «Με τους σωστούς ανθρώπους δίπλα μου»

Άρης Μουγκοπέτρος: Φοράω το χέρι τρεις μέρες, ήρθαν οι κόρες μου, το χαϊδέψαν και είπαν «μπαμπά το μιμί πέρασε»

Καιρός τα Χριστούγεννα: Βροχές παραμονή και ανήμερα - Οι περιοχές που θα βραχούν σίγουρα και τριήμερη πρόγνωση

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert