Τι έκανε ο ΑΓΕΕΘΑ στην άσκηση ΙΑΠΕΤΟΣ 2016 – ΦΩΤΟ

O Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ παρακολούθησε δραστηριότητες της άσκησης "ΙΑΠΕΤΟΣ 11-2016’.

Τι έκανε ο ΑΓΕΕΘΑ στην άσκηση ΙΑΠΕΤΟΣ 2016 – ΦΩΤΟ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ παρακολούθησε δραστηριότητες της άσκησης “ΙΑΠΕΤΟΣ 11-2016’’, η οποία εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών (ΔΥΚ).

Στο πλαίσιο της άσκησης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ πραγματοποίησε πτώση με αλεξίπτωτο στατικού ιμάντα και στη συνέχεια κατάδυση σε βάθος 30 μέτρων στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των ν. Φλεβών στον Αργοσαρωνικό.

Στο άλμα και στην κατάδυση, πέραν προσωπικού της ΔΥΚ, συμμετείχε ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, ο Διοικητής της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων, ο Διευθυντής του Α’ Κλάδου ΓΕΕΘΑ, ο Διοικητής της Διακλαδικής Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, ο Διοικητής της ΔΥΚ, και ο Διοικητής της Ζ’ Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών.


Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολεμικό Ναυτικό - αποζημιώσεις
ΓΕΝ

«Ανάσα» για τα Στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού: «Ζεστάθηκαν» από τα επιδόματα – Τι άλλαξε στις αποζημιώσεις των πληρωμάτων

Σταθερή μηνιαία ενίσχυση, αυξημένες απολαβές, ειδικές αποζημιώσεις για επιχειρήσεις και αύξηση άνω του 70% στη συνολική κρατική δαπάνη