OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home Uncategorized

Ημέρα ανείπωτου πένθους για την ΕΛΑΣ η σημερινή!

15/10/2014 - 20:06
Share on FacebookShare on Twitter

«Σε λιγότερο από 12 ώρες χάσαμε δύο νέους αστυνομικούς σε δύο τραγικά τροχαία δυστυχήματα»

Ημέρα ανείπωτου πένθους για την Αστυνομία κήρυξε τη σημερινή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, με δήλωσή του σχετικά με τον θάνατο του νεαρού αστυνομικού (ο δεύτερος μέσα σε λίγες ώρες μετά τον ειδικό φρουρό της Ομάδας ΔΙΑΣ στον Κηφισό), τον οποίο παρέσυρε μαζί με άλλους τρεις ανθρώπους το «τρελό» ΙΧ (μάρκας Smart) που προκάλεσε το μακελειό, με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες, στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη.

Συγκεκριμένα ο υπουργός δήλωσε:

«Πραγματικά τα λόγια περιττεύουν. Για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας η σημερινή ημέρα είναι ημέρα ανείπωτου πένθους. Σε λιγότερο από 12 ώρες χάσαμε δύο νέους αστυνομικούς σε δύο τραγικά τροχαία δυστυχήματα. Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη μου για τον αστυφύλακα Αναστάσιο Χριστοδουλίδη, έναν νέο άνθρωπο, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ πήγαινε να παρακολουθήσει ένα επιμορφωτικό σεμινάριο της Ελληνικής Αστυνομίας. Μαζί με τον Αναστάσιο Χριστοδουλίδη έχασε τη ζωή του ένας ακόμη συνάνθρωπός μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων αυτής της τραγωδίας».

Με εντολή του υπουργού, οι σημαίες σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας και στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα κυματίζουν σήμερα, Τετάρτη και αύριο μεσίστιες.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος αστυφύλακας είχε βγει από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, οπού είχε παρακολουθήσει ενημερωτικό σεμινάριο για τον Έμπολα, όταν έπεσε πάνω του το μοιραίο Smart, το οποίο οδηγούσε 28χρονος Αλβανός. Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος συγκρούστηκε ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο του μακελειού με ταξί και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να «θερίσει» πρώτα μια 31χρονη Αλβανίδα που ήταν στο πεζοδρόμιο με τον σύζυγό της, η οποία πέθανε επιτόπου, και στη συνέχεια μια ακόμα κοπέλα, την οποία ακρωτηρίασε στα κάτω άκρα και είναι σε κρίσιμη κατάσταση, έναν 60χρονο υπήκοο Αιγύπτου, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και τον 23χρονο αστυνομικό. Η «τρελή» πορεία του Smart σταμάτησε όταν το ΙΧ ανατράπηκε και τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Νωρίτερα σήμερα, ο κ.Κικίλιας είχε εκφράσει την οδύνη και τη θλίψη του για τον θανάσιμο τραυματισμό, εν ώρα υπηρεσίας, του 33χρονου ειδικού φρουρού της Ομάδας ΔΙΑΣ, Δημήτρη Κατσιώνη, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα χτες, στη λεωφόρο Κηφισού.

Ο κ. Κικίλιας δήλωσε: «Όλοι γνωρίζουν τον αγώνα και την προσπάθεια που κάνουν καθημερινά χιλιάδες αστυνομικοί σε κάθε γωνιά της χώρας για την προστασία των πολιτών και την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας. Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη μου για την απροσδόκητη απώλεια του ειδικού φρουρού, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του. Αυτές τις στιγμές η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στη σύζυγο και στο παιδί του ειδικού φρουρού της Ομάδας ΔΙΑΣ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags: ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΕΛΑΣΚΙΚΙΛΙΑΣΝΕΚΡΟΙΤΡΟΧΑΙΟ

Related Posts

Καιρός
Uncategorized

Καιρός: βροχές και χαλάζι προβλέπει η ΕΜΥ

17/04/2019 - 19:10
Uncategorized

Συναγερμός στην Ακρόπολη με δύο τραυματίες από κεραυνό

17/04/2019 - 17:17
Uncategorized

Τοποθετήθηκε το άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ

17/04/2019 - 14:59

Διαβάστε Επίσης

New START: «Στον αέρα» η συνθήκη για τον περιορισμό πυρηνικών όπλων – Η Ρωσία παίρνει τα μέτρα της

Κούβα: «Έχουμε διπλωματικές ανταλλαγές με τις ΗΠΑ αλλά όχι επίσημο διάλογο»

Τραμπ: «Θα γίνουν κακά πράγματα στο Ιράν αν δεν κλειστεί πυρηνική συμφωνία» [vid]

Δένδιας: Συνάντηση με Πιτ Χέγκσεθ στην Ουάσινγκτον – Στο επίκεντρο η αμυντική συνεργασία με τις ΗΠΑ

Εμφύλιος στο Σουδάν: Πλήγματα με drones εξαπέλυσαν εκατέρωθεν ο στρατός και οι αντάρτες RSF

Λαβρόφ: «Θεμιτοί στόχοι η παρουσία στην Ουκρανία ξένων στρατευμάτων ή υποδομών»

«Amiral Ronarc’h»: Η γαλλική FDI κατέπλευσε στη Σουηδία, καθώς το Παρίσι επιδιώκει συμφωνία για 4 φρεγάτες

Η επόμενη μέρα των NH-90: Από την καθήλωση στην υποστήριξη – Σύμβαση για συντήρηση από την Aeroservices

Top News

Νέα Πέραμος: Το σενάριο «αρπαγής τίγρης» που στράβωσε εξετάζουν οι Αρχές για τη δολοφονία του 27χρονου

Ελένη Φουρέιρα: Η επιτυχία δεν σε αλλάζει, είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου και αυτό είναι πρόβλημα

Εξαφάνιση Λόρα: Νέα στοιχεία για την 16χρονη - «Ανταλλάξαμε 20 λέξεις, δεν θα αναγνώριζε τη φωνή μου» λέει ο ετεροθαλής αδερφός της

Συνταγή για λεμονάτο λαχανόρυζο

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert