Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκλογές τέλος!Για περάστε από το ταμείο.Πίνακες με το τι θα πάρουν από τη τσέπη και των στρατιωτικών

19.06.2012 | 00:01
Εκλογές τέλος!Για περάστε από το ταμείο!Την ώρα που η πολιτική ηγεσία της χώρας …παλεύει να σχηματίσει κυβέρνηση οι λογαριασμοί έρχονται.

Σ΄ότι αφορά στους στρατιωτικούς υπάρχει η πιθανή -ή μήπως βέβαιη- αναθεώρηση των ειδικών μισθολογίων που
περιλαμβάνεται στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και προβλέπει  μείωση 12% κατά μέσο όρο, με εφαρμογή από 1 Ιουλίου 2012.

Η Ένωση Στρατιωτικών Θεσσαλίας σωστά επισημαίνει ότι “ήδη «τρέχει» η μισθοδοσία του Ιουλίου και θα «τρέξουν» αρκετές αν μελλοντικά θεσπισθεί κάτι τέτοιο, τι μας περιμένει;

Παρακάτω παρουσιάζεται 2 συγκεντρωτικοί πίνακες με την ήδη αναδρομική φορολόγηση των εισοδημάτων μας και φαίνεται:

   α.         Το ποσό που υποχρεούται να πληρώσει η κάθε κατηγορία  μισθωτού (άγαμος, έγγαμος, έγγαμος με 1 τέκνο, έγγαμος με 2 τέκνα,  έγγαμος με 3 τέκνα και έγγαμος με 4 τέκνα)  ή θα τους παρακρατηθεί το 2012 από το καθαρό εισόδημα τους.

β.         Το εισόδημα που πραγματικά θα απομείνει στο χέρι –τράπεζα, συνολικά το 2012, μετά την αφαίρεση του παραπάνω ποσού, στην κάθε κατηγορία μισθωτού.

Επισημαίνεται ότι για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2011 η παρακράτηση φόρου και η ειδική εισφορά αλληλεγγύης γίνεται με την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης αυτήν την περίοδο. Η παρακράτηση φόρου και η ειδική εισφορά αλληλεγγύης (ΕΝΑΝΤΙ) για τα εισοδήματα που αποκτώνται το 2012, γίνεται κάθε μήνα με την μισθοδοσία μας. Γενικά τα παραπάνω ποσά θα αποδοθούν - παρακρατηθούν μέσα στο έτος 2012.

  Δείτε τους 2 συγκεντρωτικούς πίνακες

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ