Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου. Οι στρατιωτικοί βγαίνουν στο δρόμο. Ποιοι θα συμμετέχουν

06.09.2012 | 16:01
Ο κύβος ερρίφθη. Την ερχόμενη Τετάρτη οι στρατιωτικοί βγαίνουν στον δρόμο για να ακουστούν. Στα πρότυπα της Ισπανίας που προ εβδομάδων είδε τους στρατιωτικούς της στο δρόμο, οι Έλληνες στρατιωτικοί ετοιμάζονται για μεγάλη διαδήλωση την ερχόμενη Τετάρτη,στο κέντρο της Αθήνας.

Στη κινητοποίηση θα συμμετέχουν εν ενεργεία,αλλά και απόστρατοι. Ο ΣΥΣΜΕΔ θα προσκαλέσει και τις Ενώσεις Αστυνομικών, να διαδηλώσουν στο πλάϊ των στρατιωτικών.

Η διαδήλωση αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ σ΄ ότι αφορά στρατιωτικούς. Οι προσδοκίες προέρχονται όχι μόνο από την μεγάλη πίεση που έχουν δεχτεί οι στρατιωτικοί την τελευταία τριετία,αλλά και από το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες παρατηρείται μια “απελευθέρωση” εν ενεργεία στρατιωτικών οι οποίοι εκφράζουν ανοιχτά τις απόψεις και τις διαφωνίες τους. Είτε μέσω άρθρων , είτε ακόμη με τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παρεμβάσεις.

Η “απελευθέρωση” των στρατιωτικών οφείλεται ασφαλώς και στην ενεργοποίηση όλο και περισσότερων Ενώσεων Στρατιωτικών σ΄ όλη την Ελλάδα, οι οποίες έχουν λάβει δικαστικές αποφάσεις για τη νόμιμη λειτουργία τους. Και βέβαια όποιος νοιώθει ότι δεν έχει να χάσει και πολλά ή ακόμη και τίποτα, είναι γεγονός ότι “απελευθερώνεται”.  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ