Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτός ο πύραυλος μπορεί να μπει μέσα από το... παράθυρο του Κιμ Γιόνγκ Ουν! - ΒΙΝΤΕΟ

13.09.2017 | 18:24
Στην δοκιμαστική εκτόξευση ενός "live" πυραύλου cruise προέβησαν οι Νοτιοκορεάτες ενώ η ένταση στην Κορεατική Χερσόνησο δεν λέει να κοπάσει. Το βλήμα που εξαπέλυσε νοτιοκορεατικό F-15K, είναι το γερμανικής κατασκευής "bunker buster" Taurus KEPD 350, ένα προηγμένο όπλο ακριβείας με εμβέλεια 300 μιλίων που θεωρείται ιδανικό για την προσβολή ισχυρά οχυρωμένων θέσεων.

Οι Νοτιοκορεάτες, που ετοιμάζονται πυρετωδώς για όλα τα ενδεχόμενα αφού οι γείτονές τους στον Βορρά δεν παύουν να τους απειλούν, έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο από την εκτόξευση του όπλου, υποστηρίζοντας ότι μπορούν να το στείλουν κατευθείαν στο δωμάτιο του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιόνγκ Ουν... από το παράθυρο! 

Η Ν. Κορέα γνωστοποίησε τα σχέδιά της για την ανάπτυξη πυραύλων Taurus τον περασμένο Μάρτιο και τον Δεκέμβριο προχώρησε στην αγορά 40 πυραύλων του τύπου. Σύμφωνα με νοτιοκορεατικά ΜΜΕ, οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας σχεδιάζουν να έχουν 170 πυραύλους Taurus έτοιμους και οπλισμένους, για το ενδεχόμενο σύρραξης με τον Βορρά, έως τα τέλη του τρέχοντος έτους.  

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ