Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βόμβα! Η Τουρκία αποσύρει 300 στρατιωτικούς από το ΝΑΤΟ - Δείτε γιατί

06.10.2016 | 08:00
Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ


Βόμβα μεγατόνων στο ΝΑΤΟ. Η Τουρκία ανακαλεί 300 από τους 500 αξιωματικούς της, κατηγορώντας τους ως πραξικοπηματίες.


Σαν βόμβα έσκασε προχθές στο ΝΑΤΟ έγγραφο που αναφέρει την απόφαση της Τουρκίας να επαναπατρίσει 300 από τους 500 αξιωματικούς της που υπηρετούν σε όλες τις υπηρεσίες της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Οι ίδιοι εκφράζουν φόβους για τη ζωή τους και για τη ζωή των οικογενειών τους, ενώ θεωρούν βέβαιο ότι με το που πατήσουν το πόδι τους στο αεροδρόμιο θα συλληφθούν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Τουρκία μέσω του μόνιμου στρατιωτικού αντιπροσώπου της στο ΝΑΤΟ έχει ενημερώσει ότι θα πρέπει τα 300 αυτά στελέχη να επαναπατριστούν το επόμενο δεκαήμερο.

Πρόκειται στην ουσία για μεγάλο αριθμό στελεχών, ο επαναπατρισμός των οποίων θα δημιουργήσει προβλήματα όχι μόνο στην Τουρκία, καθώς δεν θα έχει προσωπικό σε κρίσιμα πόστα μέχρι να βρει αντικαταστάτες, αλλά κυρίως στο ΝΑΤΟ που θα πρέπει με κάποιον τρόπο να βρει λύση για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Οι Τούρκοι που θα επαναπατριστούν αντιμετωπίζουν κατηγορίες ότι συνεργάστηκαν με τις πρεσβείες και τους γενικούς προξένους τους οποίους τους θεωρούν συνεργάτες του Γκιουλέν! Άβυσσος η ψυχή του Τούρκου Προέδρου.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν όλοι πρόκειται να επαναπατριστούν ή κάποιοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα των συναδέλφων τους που ζήτησαν άσυλο και έστειλαν αναλυτικές πληροφορίες για αυτή τους την πράξη στους συναδέλφους τους στο ΝΑΤΟ.

Είναι χαρακτηριστικό το e-mail που αποκάλυψε το Onalert.gr και έστειλε Τούρκος αξιωματικός καταγγέλλοντας τη χώρα του για έλλειψη δημοκρατίας.

Διαβάστε αναλυτικά τι είχε καταγγείλει ο πρώην πιλότος μαχητικών αεροσκαφών.

ΝΑΤΟ: Επιστολή βόμβα Τούρκου πιλότου μαχητικών - 'Δεν έχουμε δημοκρατία'

Η Τουρκία διώκει τους αξιωματικούς που έχουν δυτική εκπαίδευση και μόρφωση υποστηρίζει Τούρκος πιλότος μαχητικών στο ΝΑΤΟ - Επιστολή γροθιά για τις εκκαθαρίσεις του Ερντογάν.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ