Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΓΙΑΤΙ; Τα ερωτήματα για την τραγωδία με το Μ 113 - Το ξέσπασμα των γονιών του

05.06.2013 | 14:14

Πολλά τα ερωτήματα για τον τραγικό χαμό του 20χρονου στρατιώτη. Οι μαρτυρίες των συναδέλφων του περιγράφουν τη στισγμή του δυστυχήματος, λέγοντας ότι το M 113 “έφυγε προς τα αριστερά” και χτύπησε στο τσμεντένιο κράσπεδο ,πρόσρκουση που το “οδήγησε” στην δεξιά πλευρά του δρόμου και τελικά στην θανάσιμη ανατροπή.

Τα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την συντήρηση των Μ 113 έχουν τεθεί . Όπως πρέπει να τεθεί και το ερώτημα για το επίπεδο της εκπαίδευσης που παρέχουμε στα νέα παιδιά που καλούνται να καταταγούν. Η επίκληση της “κακιάς ώρας” δεν μπορεί πάντα να βάζει τα αίτια κάθε τραγωδίας στο αρχείο.

Οι γονείς του άτυχου στρατιώτη που έχασε τη ζωή του όταν το M 113 που οδηγούσε ανατράπηκε, ξεσπούν και δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν το παιδί τους που τον ερχόμενο Αύγουστο θα έπαιρνε απολυτήριο.

Όλη η Ελλάδα κλαίει για τον νεαρό φαντάρο που βρήκε τραγικό θάνατο στις 5.50 τα ξημερώματα ενώ οδηγούσε το άρμα μάχης Μ 113 στο δρόμο απο Συκάμινο προς Ωρωπό. Το άρμα που οδηγούσε ο Στάθης Κρόκος ανατράπηκε, έπεσε σε χαράδρα 2 μέτρων και τον καταπλάκωσε. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ NEWSIT ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 
Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 20χρονου Στάθη, ο πατέρας του Κυριάκος και η μητέρα του Νάνσυ. Ενημερώθηκαν από τον διοικητή του νεαρού φαντάρου για το γεγονός που βυθισε στη θλίψη τις Ενοπλες Δυνάμεις και κλήθηκαν στο 401 για να παραλάβουν τη σορό του παιδιού τους.

Οπως δήλωσε στο Newsit η χαροκαμένη μάνα του άτυχου πεζοναύτη, Νάνσυ Κρόκου "από το Υπουργείο δε μας έχουν ενημερώσει. Μόνο ο διοικητής του παιδιού μας ενημέρωσε οτι έγινε ατύχημα. Οδηγούσε το άρμα, ξέφυγε απο την πορεία του και έπεσε σε ένα χαντάκι. Το παιδί μου ήταν φαντάρος και είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Νοέμβριο, τώρα τον Αυγουστο θα απολυόταν".

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ