Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο Μισθολόγιο: Τι είπε ο Α/ΓΕΣ για τα φύλλα μισθοδοσίας

22.12.2017 | 17:15
Μετά την δημοσίευση των αναλυτικών σημειωμάτων μισθοδοσίας των στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας με βάση το νέο μισθολόγιο ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής απάντησε στις ερωτήσεις των δημοιογράφων. 

Ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής ανταλλάζοντας ευχές με τους στρατιωτικούς συντάκτες, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα "λάθη στην μισθοδοσία" είπε ότι "Ειναι λογικό, όταν απο την 01/01/2018 αλλάζουν 'χίλια δυο' πράγματα πάντα στην αρχή θα γίνουν λάθη."

Όπως εξήγησε ο  Αρχηγός Στρατού "Υπάρχει μια άγνοια, υπάρχει μια ανησυχία" και πρόσθεσε "διαβάζει κάποιος οτι στην μισθοδοσία που μπαίνει σε αυτόν τον μήνα θα δούμε τις διαφορές, θετικές ή αρνητικές… κάποιος που το εχει διαβάσει αυτο ξέρει οτι παίρνει αύξηση 100 ευρώ χωρίς να εχει διαβάσει την υποσημείωση που λέει οτι η αύξηση αυτή τον 100 ευρω θα δοθεί σε 4 δόσεις. Κάνουν παράπονα γιατι αντι να παίρνει 100 ευρω παίρνει 25".

Πάντως ο Αρχηγός ΓΕΣ επεσήμανε οτι όλα καταγράφονται και λύνονται όπως "αυτό με τους καθηγητές στην Σχολή Ευελπίδων. Δώσαμε την οδηγία, δώσαμε την λύση, αμέσως το θέμα λύθηκε."

Τέλος ο Αρχηγός τόνισε οτι δεν υπάρχει καμία ανησυχία να μείνει στέλεχος των Ενοπλων Δυνάμεων χωρίς χρήματα τις γιορτές, όπως εξήγησε "δεν εχουμε ανησυχία γιατι, εχουμε δώσει δυνατότητα στους διοικητές να δώσουν προκαταβολή την διαφορα που χρειάζεται για να περάσει. Μετά η υπηρεσία θα έρθει να δει το πρόβλημα του. Δεν θα μείνει ο άνθρωπος χωρίς χρήματα να περάσει τις γιορτές." 

"Εχουμε 45,000 στελέχη, ο καθένας ειναι μια ειδική περίπτωση", υπογράμμισε ο Α/ΓΕΣ.

Επειδή υπάρχουν πολλές απορίες και έλλειψη ενημέρωσης, υπάρχουν 3 βασικές περιπτώσεις, ανάλογα με το εάν οι αποδοχές του νέου μισθολογίου είναι μικρότερες, λίγο μεγαλύτερες ή πολυ μεγαλύτερες από το παλιό. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα φύλλα μισθοδοσίας ΕΔΩ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ