Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιοι παρουσιάζουν τον Α/ΓΕΣ Μανωλά ως "συνδικαλιστή" και γιατί; Παρασκήνιο

02.08.2014 | 00:01
Κι όμως την ώρα που χιλιάδες στρατιωτικοί ζουν με την αγωνία του αύριο και προσπαθούν με ψυχραιμία να πάρουν την απόφαση για παραμονή στο στράτευμα ή για παραίτηση,λόγω των εξελίξεων με τα ταμεία τους, κάποιοι παίζουν “παιχνιδάκια χακί εξουσίας”!

“Κύκλοι” στρατιωτικοί και όχι μόνο , φρόντισαν να παρουσιαστεί η πρωτοβουλία του Α/ΓΕΣ Χρήστου Μανωλά για έκτακτη συνεδρίαση του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου ως “κίνηση συνδικαλιστική”!!! Μετά τον Τσουκαράκη…ο Μανωλάς λοιπόν!


Η επιχείρηση να παρουσιαστεί ο Μανωλάς ως… “επαναστάτης ποπολάρος” έχει ξεκινήσει από προχθές όταν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι δέχτηκαν τηλεφωνήματα από άλλο Γενικό Επιτελείο μέσω των οποίων “πληροφορήθηκαν” ότι ο Α/ΓΕΣ ετοιμάζει περίπου…κίνημα!

Οι αξιωματούχοι γνωρίζοντας ότι ο ΥΕΘΑ έχει ζητήσει απ΄ όλους τους Αρχηγούς και από τον Α/ΓΕΣ να ενημερώσουν τους υφισταμένους τους για τις εξελίξεις με τα ταμεία και τις προσπάθειες που γίνονται, θεώρησαν ότι απλά πρόκειται για μια ακόμη “επιχείρηση κάρφωμα” από τις πολλές που γίνονται μεταξύ Γενικών Επιτελείων. Και δεν έδωσαν σημασία.

Ο Α/ΓΕΣ χθες το πρωί πράγματι ενημέρωσε το επιτελείο του και τους αντιστρατήγους του με την λογική ότι “κάτι θα γίνει” επισημαίνοντας μάλιστα ότι “ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει πάρει πάνω του το θέμα” .

Όμως στο Μέγαρο Μαξίμου την ίδια περίπου ώρα έφθανε τελείως διαφορετική εικόνα για τις κινήσεις του Αρχηγού ΓΕΣ. Μια εικόνα που τον παρουσίαζε ως “πρόβλημα”. Ως αναμεταδότης της εικόνας φέρεται σημαντικός παράγοντας του ΥΠΕΘΑ ο οποίος δεν κρύβει την συμπάθειά του για έτερο Αρχηγό.

Το κλίμα του Μαξίμου είχε …επιστροφή στο ΥΠΕΘΑ ,όπου είναι λογικό να υπήρξε προβληματισμός “μήπως κάτι μας ξέφυγε”. Τίποτα δεν τους είχε ξεφύγει και απολύτως τίποτα παράτυπο,παράνομο και…επαναστατικό δεν συνέβη. Αντιθέτως τελικά τίποτα απολύτως δεν συνέβη σε ανώτατο και ανώτερο επίπεδο ηγεσίας.

Η θύελλα θα έρθει από πιο κάτω όταν θ΄ αρχίσει η “καταιγίδα παραιτήσεων”.


Διαβάστε ακόμη:

'Ανω κάτω οι Ένοπλες Δυνάμεις! Συνεδριάζουν εκτάκτως στρατηγοί και ναύαρχοι σε κλίμα "παραιτήσεων"


Η οργή των στρατιωτικών ο κοινωνικός αυτοματισμός και το "κραχ" ηθικού που είναι πολύ κοντά!Έκτακτο συμβούλιο Στρατηγών συγκαλεί ο Α/ΓΕΣ - Φήμες για παραιτήσεις λόγω εφάπαξ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ