OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home Uncategorized

Ημέρα ανείπωτου πένθους για την ΕΛΑΣ η σημερινή!

15/10/2014 - 20:06
Share on FacebookShare on Twitter

«Σε λιγότερο από 12 ώρες χάσαμε δύο νέους αστυνομικούς σε δύο τραγικά τροχαία δυστυχήματα»

Ημέρα ανείπωτου πένθους για την Αστυνομία κήρυξε τη σημερινή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, με δήλωσή του σχετικά με τον θάνατο του νεαρού αστυνομικού (ο δεύτερος μέσα σε λίγες ώρες μετά τον ειδικό φρουρό της Ομάδας ΔΙΑΣ στον Κηφισό), τον οποίο παρέσυρε μαζί με άλλους τρεις ανθρώπους το «τρελό» ΙΧ (μάρκας Smart) που προκάλεσε το μακελειό, με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες, στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη.

Συγκεκριμένα ο υπουργός δήλωσε:

«Πραγματικά τα λόγια περιττεύουν. Για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας η σημερινή ημέρα είναι ημέρα ανείπωτου πένθους. Σε λιγότερο από 12 ώρες χάσαμε δύο νέους αστυνομικούς σε δύο τραγικά τροχαία δυστυχήματα. Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη μου για τον αστυφύλακα Αναστάσιο Χριστοδουλίδη, έναν νέο άνθρωπο, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ πήγαινε να παρακολουθήσει ένα επιμορφωτικό σεμινάριο της Ελληνικής Αστυνομίας. Μαζί με τον Αναστάσιο Χριστοδουλίδη έχασε τη ζωή του ένας ακόμη συνάνθρωπός μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων αυτής της τραγωδίας».

Με εντολή του υπουργού, οι σημαίες σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας και στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα κυματίζουν σήμερα, Τετάρτη και αύριο μεσίστιες.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος αστυφύλακας είχε βγει από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, οπού είχε παρακολουθήσει ενημερωτικό σεμινάριο για τον Έμπολα, όταν έπεσε πάνω του το μοιραίο Smart, το οποίο οδηγούσε 28χρονος Αλβανός. Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος συγκρούστηκε ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο του μακελειού με ταξί και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να «θερίσει» πρώτα μια 31χρονη Αλβανίδα που ήταν στο πεζοδρόμιο με τον σύζυγό της, η οποία πέθανε επιτόπου, και στη συνέχεια μια ακόμα κοπέλα, την οποία ακρωτηρίασε στα κάτω άκρα και είναι σε κρίσιμη κατάσταση, έναν 60χρονο υπήκοο Αιγύπτου, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και τον 23χρονο αστυνομικό. Η «τρελή» πορεία του Smart σταμάτησε όταν το ΙΧ ανατράπηκε και τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Νωρίτερα σήμερα, ο κ.Κικίλιας είχε εκφράσει την οδύνη και τη θλίψη του για τον θανάσιμο τραυματισμό, εν ώρα υπηρεσίας, του 33χρονου ειδικού φρουρού της Ομάδας ΔΙΑΣ, Δημήτρη Κατσιώνη, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα χτες, στη λεωφόρο Κηφισού.

Ο κ. Κικίλιας δήλωσε: «Όλοι γνωρίζουν τον αγώνα και την προσπάθεια που κάνουν καθημερινά χιλιάδες αστυνομικοί σε κάθε γωνιά της χώρας για την προστασία των πολιτών και την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας. Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη μου για την απροσδόκητη απώλεια του ειδικού φρουρού, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του. Αυτές τις στιγμές η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στη σύζυγο και στο παιδί του ειδικού φρουρού της Ομάδας ΔΙΑΣ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags: ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΕΛΑΣΚΙΚΙΛΙΑΣΝΕΚΡΟΙΤΡΟΧΑΙΟ

Related Posts

Καιρός
Uncategorized

Καιρός: βροχές και χαλάζι προβλέπει η ΕΜΥ

17/04/2019 - 19:10
Uncategorized

Συναγερμός στην Ακρόπολη με δύο τραυματίες από κεραυνό

17/04/2019 - 17:17
Uncategorized

Τοποθετήθηκε το άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ

17/04/2019 - 14:59

Διαβάστε Επίσης

Ουκρανία: Νέες συνομιλίες με Αμερικανούς στη Φλόριντα για τον τερματισμό του πολέμου

Η Νορβηγία θα αγοράσει ακόμη δύο υποβρύχια από την Γερμανία και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Τουρκία δεν μπορεί να μπει στο SAFE – Το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να γίνει το ΑΣΣ»

123 γαλλικά τεθωρακισμένα Serval και 92 Griffon αποκτά το Βέλγιο, με κόστος 1,15 δισ. ευρώ

Λίβανος: Kαλεί τον ΟΗΕ να ασκήσει πιέσεις στο Ισραήλ για να σεβαστεί την εκεχειρία με την Χεζμπολάχ

PULS: Πέρασε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής η αγορά των 36 ισραηλινών ΠΕΠ

Επίσκεψη Πούτιν στην Ινδία: Στο επίκεντρο το ρωσικό πετρέλαιο, οι S-400 και τα Su-57

Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν: «Μήνυμα ισχύος» με ναυτικές ασκήσεις στον Κόλπο – Εκτόξευσαν βαλλιστικούς και πυραύλους cruise [vid]

Top News

Έφηβος στη Βρετανία για την εξάρτησή του από την κεταμίνη: «Ξεκίνησα στα 13, έφτασα να παίρνω 11 γραμμάρια την ημέρα»

«Προσοχή, Netflix»: Ξένοι αναλυτές για τις προκλήσεις και τους κινδύνους του mega-deal με τη Warner Bros

Κόνι Μεταξά - Τάσος Ξιαρχό: «Κάποιοι κρύβουν την πραγματικότητα για να αρέσουν στον κόσμο» υποστηρίζει η τραγουδίστρια

Οι αγρότες έχουν κόψει με μπλόκα 3 σημεία στην Αθηνών - Λαμίας: Δυόμιση ώρες παραπάνω το ταξίδι για Θεσσαλονίκη

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert