OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΕΑ

Αρχηγός ΓΕΑ: Το “triple crown” με ποδόσφαιρο – μπάσκετ – αναβάθμιση F-16

07/05/2018 - 07:00
Share on FacebookShare on Twitter

Ακόμη ένα λόγο για να πανηγυρίζει έχει από το βράδυ της Κυριακής ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, μετά την κατάκτηση του BasketBall Champions League από την αγαπημένη του ΑΕΚ.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας, έχει κάνει το δικό του ιδιότυπο triple crown με τις δυο μεγάλες του αγάπες: την ΑΕΚ και την Πολεμική Αεροπορία: Πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια στο ποδόσφαιρο, ευρωπαϊκό στο μπάσκετ μετά από 18 χρόνια, ενώ προ δυο εβδομάδων…”σήκωσε”… την “κούπα” και με την Πολεμική Αεροπορία μετά την συμφωνία για την αναβάθμιση των F-16.

Ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας είναι γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του όμως υπάρχει και μια άγνωστη ιστορία που τον συνδέει με την αγαπημένη του ΑΕΚ. Άλλωστε λίγο έλειψε αντι για τα τείχη των “μπλε φτερών” που υψώνει καθημερινά στο Αιγαίο με τα “γεράκια” της Πολεμικής Αεροπορίας για την αναχαίτιση των τουρκικών μαχητικών, να…”αναχαιτίζει” τις προσπάθειες για γκόλ των σέντερ αντιπαλων ομάδων της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα όπως είπαν στο OnAelrt οι αφηγητές της συγκεκριμένης ιστορίας, ο Δραμινός Α/ΓΕΑ, εκτός από ένας ικανότατος ιπτάμενος στα μαχητικά αεροσκάφη “πετούσε” με την ίδια επιτυχία όταν βρισκόταν κάτω και από τα ποδοσφαιρικά γκολπόστ. Αναμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχε δώσει για τη Σχολή Ικάρων, και άγνωστο εάν πίστευε ή όχι, στην επιτυχημένη έκβαση αυτής της αποστολής, επιχείρησε να πραγματοποιήσει και το άλλο μεγάλο όνειρό του: να υπερασπιστεί τα δοκάρια της Ένωσης.

Ήταν δε, τέτοια η επιθυμία του, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, αποφάσισε να μιλήσει με μια από τις εμβληματικές μορφές της ιστορίας της ΑΕΚ, τον αείμνηστο Λουκά Μπάρλο. Είχε μάλιστα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ιστορικό ηγέτη της κιτρινόμαυρης ομάδας, ζητώντας να δοκιμαστεί από τον “Δικέφαλο”.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης έλεγαν στο OnAlert ότι πέρασε με άριστα από την κρησσάρα του τότε προπονητή τερματοφυλάκων της Ένωσης Μιχάλη Δελαβίνια. Όμως παρά το θετικό αποτέλεσμα η επιτυχία στις εξετάσεις για τη Σχολή Ικάρων τον έστειλαν στην Πολεμική Αεροπορία, της οποίας αυτή τη στιγμή ηγείται.

 

Tags: Α/ΓΕΑΑΕΚΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ F-16ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΑ

Related Posts

Αρχηγός ΓΕΑ
ΓΕΑ

O Αρχηγός ΓΕΑ επισκέφθηκε την 55η Σμηναρχία Μάχης στην Κύπρο [pics]

06/04/2026 - 19:25
Αρχηγός ΓΕΑ
ΓΕΑ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης τίμησε τον αρχηγό ΓΕΑ, αντιπτέραρχο (I) Δημοσθένη Γρηγοριάδη

04/04/2026 - 14:00
F-16 - Neptune Strike
ΓΕΑ

Ελληνικά F-16 σε χαμηλές πτήσεις δίπλα από το ιταλικό αεροπλανοφόρο Cavour – Συμμετοχή στην άσκηση «Neptune Strike» [vid]

31/03/2026 - 16:12

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα: Το 1861 αρχίζουν οι πολεμικές επιχειρήσεις του Αμερικάνικου Εμφυλίου Πολέμου

Πακιστάν: Ολοκληρώθηκαν οι δύο πρώτοι γύροι απευθείας συνομιλιών ΗΠΑ και Ιράν – Προσπάθεια να «γεφυρωθεί το χάσμα»

CENTCOM: Δύο αντιτορπιλικά διέσχισαν τα Στενά του Ορμούζ – Ξεκίνησε η επιχείρηση εκκαθάρισης ναρκοπεδίων

Οι ΗΠΑ διαψεύδουν ότι πολεμικό πλοίο απειλήθηκε από το Ιράν και δεν διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ

Τραμπ: «Ξεκινήσαμε την εκκαθάριση των Στενών του Ορμούζ – Νεκροί οι επί χρόνια ηγέτες του Ιράν, δόξα στον Αλλάχ»

Δένδιας από Ξάνθη: Οι Ένοπλες Δυνάμεις διαφυλάττουν την ακεραιότητα της Πατρίδας 365 μέρες τον χρόνο

Ξεκίνησαν οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις ΗΠΑ και Ιράν στο Ισλαμαμπάντ – Οι 4 «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Ζελένσκι: Η Ουκρανία παρέλαβε 175 αιχμαλώτους πολέμου και 7 αμάχους από την Ρωσία

Top News

Θωμαή Απέργη: «Ήμουν σε σχέσεις όπου λάμβανα λιγότερα από όσα πραγματικά χρειαζόμουν, χωρίς να το αναγνωρίζω άμεσα»

Τεχνητή νοημοσύνη και ψυχική υγεία: Η σχέση που δοκιμάζεται καθημερινά και τα όρια που πρέπει να τεθούν

Στέφανος Μπορμπόκης: Το μεγάλο «7» του ΠΑΟΚ, ο «ήρωας του Μαλίν», η αξεπέραστη πρωτιά και η «μάχη» με το Αλτσχάιμερ

Ο καιρός το Πάσχα: Με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και τοπικές βροχές το ψήσιμο του οβελία - Αναλυτική πρόβλεψη

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert