OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΘΑ

ΥΕΘΑ: Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης [pics]

09/09/2019 - 09:10
ΥΕΘΑ
Share on FacebookShare on Twitter

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος έχει βαριά ατζέντα αυτές τις ημέρες, στο πλαίσιο της 8ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με τον ίδιο να δίνει το παρών τόσο στο περίπτερο του ΥΠΕΘΑ, όσο και στο Αρχηγείο του Γ’ Σώματος Στρατού, ενώ όπως ανέφερε το Πεντάγωνο, βρέθηκε και στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Κουμουτσάκο αλλά και την Υφυπουργό Παιδείας .Ζαχαράκη, επισκέφθηκαν το Πολεμικό Μουσείο, καθώς επίσης και αρκετά Περίπτερα της 84ης ΔΕΘ.

Όπως αναφέρει το ΥΠΕΘΑ:

Επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος σήμερα το πρωί, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιώργο Κουμουτσάκο και την Υφυπουργό Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη.

Οι Υπουργοί περιηγήθηκαν στην προσωπική συλλογή του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. κ. Κώστα Γκιουλέκα, η οποία περιλαμβάνει κειμήλια και ντοκουμέντα από την Επανάσταση του 1821, τον Μακεδονικό Αγώνα, τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 – 1913, τη Μικρασιατική Εκστρατεία, το Έπος του 1940 – 1941 και την Κατοχή.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε την ευκαιρία να δει μεταξύ άλλων τη διάτρητη από την σφαίρα διαταγή που σκότωσε τον ήρωα Λοχαγό Γεώργιο Μιχαλάκη, ο οποίος την συνέταξε και την έφερε μαζί του, τις στολές του Αρχιστράτηγου Αλέξανδρου Παπάγου, και άλλων πρωταγωνιστών του 1940, όπως του Βάσου Βραχνού, του Νίκου Παπαϊωάννου, του Γιώργου Διαμαντόπουλου, του Σωκράτη Δημάρατου και άλλων.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε τη ζωντανή μετάδοση της εκπομπής των Ενόπλων Δυνάμεων «Με Αρετή και Τόλμη» που μεταδόθηκε από τη δημόσια τηλεόραση μέσα από το Περίπτερο 1 της 84ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος συνεχάρη τους συντελεστές της εκπομπής για την άψογη παρουσία που έκαναν σχετικώς με τη συμμετοχή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη ΔΕΘ, τη σφαιρική κάλυψη του επιχειρησιακού και κοινωνικού έργου των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και την προαγωγή του μηνύματος «Μαζί Πάντα».

 Η εκπομπή μεταδόθηκε για πρώτη φορά ζωντανά στην ιστορία της και έτυχε ιδιαίτερης απήχησης από το στρατιωτικό προσωπικό, αλλά και από τους πολίτες.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε για τα συμπεράσματα του ενημερωτικού εργαστηρίου με τίτλο «ΑΕΙ – Βιομηχανία – Άμυνα: συνέργειες και ευκαιρίες σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο» που πραγματοποιήθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Περιπτέρου 1, επισκέφθηκε ξανά τα στρατιωτικά υποπερίπτερα και περιηγήθηκε στα περίπτερα των Βιομηχανικών και Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων.

ΥΕΘΑ

Tags: 84Η ΔΕΘΔΕΘ 2019ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΖΑΧΑΡΑΚΗΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣΥΕΘΑΥΠΕΘΑ

Related Posts

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας: «Ισχυρό το ενδιαφέρον της Κύπρου για το σύστημα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ – Θα γίνει συνάντηση με την ΕΑΒ»

24/03/2026 - 15:54
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας για 25η Μαρτίου: Στο σύγχρονο περιβάλλον η Ελλάδα αν δεν πράξει, δεν θα υπάρξει [vid]

24/03/2026 - 11:28
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας: Για πρώτη φορά οπλίτες θητείας έχουν εξομοιωτές βολών, χρήσης drone και αντι-drone συστημάτων

24/03/2026 - 10:00

Διαβάστε Επίσης

Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα στην Κρήτη – Τοπικές βροχές στην υπόλοιπη χώρα

Σαν σήμερα: Το 1821 ο Επίσκοπος Παλαιών Πατρών Γερμανός κηρύσσει την έναρξη της Επανάστασης

Πυρηνικές δοκιμές: Οι ΗΠΑ δεν έχουν λάβει ακόμη «καμία απόφαση» για το πώς θα ξαναρχίσουν

Ερντογάν: «Η Τουρκία διατηρεί την ψυχραιμία της και επιδιώκει ειρήνη στη Μέση Ανατολή»

Ισραήλ: Τουλάχιστον 9 άνθρωποι τραυματίστηκαν από επίθεση του Ιράν με βαλλιστικούς πυραύλους με πυρομαχικά διασποράς [vids]

Financial Times: Το Ιράν επιτρέπει σε «μη εχθρικά» πλοία να περνάνε από τα Στενά του Ορμούζ

IDF: Έπληξε βασική ιρανική εγκατάσταση παραγωγής εκρηκτικών στο Ισφαχάν και εκτοξευτή πυραύλων στο δυτικό Ιράν [vids]

Τραμπ: «Το Ιράν θέλει απεγνωσμένα να κάνει συμφωνία, γίνονται συνομιλίες – Συμφώνησαν να μην αποκτήσουν πυρηνικό όπλο»

Top News

Οι διάλογοι φωτιά που έκαψαν το κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ - «Δύο μαγαζιά μου είναι σε εικονική εταιρεία» έλεγε ο TikToker

Ο Γιώργος Τσαγκαράκης αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους - Του επιβλήθηκε και εγγύηση 50.000 ευρώ

Νίκος Ορφανός: Μόλις έμαθα ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο ενημέρωσα τον γιο και τη γυναίκα μου, τους είπα θα το παλέψουμε

Αλεξάνδρα Ούστα: Η μητέρα μου πέθανε στην κλινική που είχε μπει για απεξάρτηση από το αλκοόλ

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert