OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΘΑ

ΥΕΘΑ: Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης [pics]

09/09/2019 - 09:10
ΥΕΘΑ
Share on FacebookShare on Twitter

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος έχει βαριά ατζέντα αυτές τις ημέρες, στο πλαίσιο της 8ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με τον ίδιο να δίνει το παρών τόσο στο περίπτερο του ΥΠΕΘΑ, όσο και στο Αρχηγείο του Γ’ Σώματος Στρατού, ενώ όπως ανέφερε το Πεντάγωνο, βρέθηκε και στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Κουμουτσάκο αλλά και την Υφυπουργό Παιδείας .Ζαχαράκη, επισκέφθηκαν το Πολεμικό Μουσείο, καθώς επίσης και αρκετά Περίπτερα της 84ης ΔΕΘ.

Όπως αναφέρει το ΥΠΕΘΑ:

Επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος σήμερα το πρωί, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιώργο Κουμουτσάκο και την Υφυπουργό Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη.

Οι Υπουργοί περιηγήθηκαν στην προσωπική συλλογή του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. κ. Κώστα Γκιουλέκα, η οποία περιλαμβάνει κειμήλια και ντοκουμέντα από την Επανάσταση του 1821, τον Μακεδονικό Αγώνα, τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 – 1913, τη Μικρασιατική Εκστρατεία, το Έπος του 1940 – 1941 και την Κατοχή.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε την ευκαιρία να δει μεταξύ άλλων τη διάτρητη από την σφαίρα διαταγή που σκότωσε τον ήρωα Λοχαγό Γεώργιο Μιχαλάκη, ο οποίος την συνέταξε και την έφερε μαζί του, τις στολές του Αρχιστράτηγου Αλέξανδρου Παπάγου, και άλλων πρωταγωνιστών του 1940, όπως του Βάσου Βραχνού, του Νίκου Παπαϊωάννου, του Γιώργου Διαμαντόπουλου, του Σωκράτη Δημάρατου και άλλων.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε τη ζωντανή μετάδοση της εκπομπής των Ενόπλων Δυνάμεων «Με Αρετή και Τόλμη» που μεταδόθηκε από τη δημόσια τηλεόραση μέσα από το Περίπτερο 1 της 84ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος συνεχάρη τους συντελεστές της εκπομπής για την άψογη παρουσία που έκαναν σχετικώς με τη συμμετοχή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη ΔΕΘ, τη σφαιρική κάλυψη του επιχειρησιακού και κοινωνικού έργου των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και την προαγωγή του μηνύματος «Μαζί Πάντα».

 Η εκπομπή μεταδόθηκε για πρώτη φορά ζωντανά στην ιστορία της και έτυχε ιδιαίτερης απήχησης από το στρατιωτικό προσωπικό, αλλά και από τους πολίτες.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε για τα συμπεράσματα του ενημερωτικού εργαστηρίου με τίτλο «ΑΕΙ – Βιομηχανία – Άμυνα: συνέργειες και ευκαιρίες σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο» που πραγματοποιήθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Περιπτέρου 1, επισκέφθηκε ξανά τα στρατιωτικά υποπερίπτερα και περιηγήθηκε στα περίπτερα των Βιομηχανικών και Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων.

ΥΕΘΑ

Tags: 84Η ΔΕΘΔΕΘ 2019ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΖΑΧΑΡΑΚΗΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣΥΕΘΑΥΠΕΘΑ

Related Posts

Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας από την Ουάσινγκτον: «Ελλάδα και Ισραήλ δεν αποκλείουν την Τουρκία – Δεν βοηθά στον διάλογο η λογική της Γαλάζιας Πατρίδας»

04/02/2026 - 19:34
F-35 - Δένδιας - Χέγκσεθ
ΥΕΘΑ

Συνάντηση Δένδια και Χέγκσεθ στο Πεντάγωνο: Στο επίκεντρο F-35 και εξοπλιστικά

03/02/2026 - 22:49
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας: Συνάντηση με Πιτ Χέγκσεθ στην Ουάσινγκτον – Στο επίκεντρο η αμυντική συνεργασία με τις ΗΠΑ

03/02/2026 - 08:50

Διαβάστε Επίσης

Μακελειό στο Πακιστάν: Πολλοί νεκροί από την επίθεση βομβιστή καμικάζι σε τζαμί του Ισλαμαμπάντ την ώρα της προσευχής

Bloomberg: 37 χώρες «χτυπήθηκαν» από δίκτυο κυβερνοκατασκοπείας – Στόχος και η Ελλάδα

Ομάν: Σε εξέλιξη οι συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν – Τα «αγκάθια» και τα σημεία σύγκλισης

Harpoon Block II: Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές των αναβαθμισμένων αντιπλοϊκών πυραύλων του U.S Navy

KAAN: Τουρκία και Σαουδική Αραβία εξετάζουν κοινές επενδύσεις στα μαχητικά αεροσκάφη νέας γενιάς

Ρωσία: Αντιστράτηγος δέχτηκε καταιγισμό πυρών στη Μόσχα – Νοσηλεύεται τραυματισμένος

M-346: «Ανοίγει ο δρόμος» για να αποκτήσει η Ινδονησία τα ελαφριά μαχητικά αεροσκάφη

Μπέλγκοροντ: Μπαράζ ουκρανικών βομβαρδισμών προκάλεσε σοβαρές ζημιές στη ρωσική πόλη [vid]

Top News

«Σφαγή» on air Δρυμιώτη με Ζαχαριάδη για την τραγωδία στη Χίο: «Γιατί πιστεύετε τους λαθρομετανάστες;» - «Είστε ακροδεξιός»

Επική γκάφα από τον Βελόπουλο: Παρουσίασε φωτογραφία της Lady Gaga από American Horror Story ως υλικό της υπόθεσης Επστάιν

Λάκης Ραπτάκης: Τα 48 νυχτερινά μαγαζιά, οι επώνυμοι θαμώνες και η σχέση με τη Βάνα Μπάρμπα

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες βρεφικού γάλακτος λόγω αλλαγής στη μεθοδολογία ανάλυσης της τοξίνης cereulide

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert