OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΚΟΣΜΟΣ

NRA: «Ανάληψη ευθύνης» για τη δολοφονία της κόρης του Ντούγκιν – «Υπόσχεται» ανατροπή του Πούτιν

22/08/2022 - 05:31
NRA - Ντούγκιν
Share on FacebookShare on Twitter

Ο Ilya Ponomarev, πρώην μέλος της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (το ρωσικό κοινοβούλιο), δήλωσε ότι ο λεγόμενος Εθνικός Ρεπουμπλικανικός Στρατός (NRA) ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα, κόρης του «ιδεολόγου του Πούτιν» Αλεκσάντρ Ντούγκιν.

Ο Ponomarev μιλώντας στο κανάλι Utro Fevralya της αντιπολίτευσης, είπε ότι η Ντάρια Ντούγκινα είχε ζητήσει τη δολοφονία Ουκρανών και ήταν μια από τις φωνές που υποκινούσαν τη βία και ζητούσαν δολοφονίες στα κατεχόμενα [της Ουκρανίας]. Μεταξύ άλλων, είχε προσφέρει δικαιολογία για τη δολοφονία Ουκρανών αιχμαλώτων πολέμου στο στρατόπεδο φυλακών Olenivka.

«Αυτή η πράξη [η δολοφονία του Ντούγκινα – επιμ.], όπως και πολλές άλλες αντάρτικες ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στο ρωσικό έδαφος τους τελευταίους μήνες, πραγματοποιήθηκε από τον Εθνικό Ρεπουμπλικανικό Στρατό.

Έχουμε δημιουργήσει επαφή με μαχητές της NRA μέσω του καναλιού μας Rospartisan [Telegram], το οποίο καλύπτει το αυξανόμενο κύμα αντίστασης στη Ρωσία. Σήμερα οι μαχητές της NRA με εξουσιοδότησαν να διαβάσω το μανιφέστο τους», είπε ο Ponomarev.

Απόσπασμα από το «μανιφέστο» της NRA:

«Είμαστε Ρώσοι ακτιβιστές, στρατιωτικοί και πολιτικοί, επί του παρόντος επίσης παρτιζάνοι και μαχητές του Εθνικού Ρεπουμπλικανικού Στρατού, και θέτουμε εκτός νόμου τους πολεμοκάπηλους, τους κλέφτες και τους καταπιεστές των λαών της Ρωσίας!

Ανακηρύσσουμε τον Πρόεδρο Πούτιν σφετεριστή της εξουσίας και εγκληματία πολέμου που παραβίασε το Σύνταγμα, εξαπέλυσε έναν αδελφοκτόνο πόλεμο μεταξύ σλαβικών λαών και έστειλε Ρώσους στρατιώτες σε βέβαιο και παράλογο θάνατο.

[…] Θα ανατρέψουμε και θα καταστρέψουμε τον Πούτιν! […] Ανακηρύσσουμε συνένοχους του σφετεριστή όλους τους ρωσικούς κυβερνητικούς αξιωματούχους και τους αξιωματούχους της περιφερειακής διοίκησης. Θα σκοτώσουμε κάθε έναν από αυτούς που δεν θα παραιτηθεί.

Ανακηρύσσουμε συνεργούς του σφετεριστή όλους όσοι εργάζονται για τα σώματα ασφαλείας. Θα σκοτώσουμε όλους όσοι δεν καταφέρουν να καταθέσουν τα όπλα και να υποχωρήσουν από τις θέσεις τους.

Δηλώνουμε ότι το στρατιωτικό φορτίο, και το φορτίο όλων όσοι επωφελούνται από τον πόλεμο ή βοηθούν στη χρηματοδότησή του, είναι νόμιμοι στόχοι που θα καταστραφούν από εμάς.

[…] Καλούμε τους στρατιώτες του ρωσικού στρατού να σταματήσουν να πυροβολούν εναντίον των αδελφών μας από άλλες χώρες: Γεωργία, Συρία, Ουκρανία και άλλες χώρες».

Ο Εθνικός Ρεπουμπλικανικός Στρατός προτρέπει όλους τους Ρώσους πολίτες να ενταχθούν στις τάξεις του και «να σηκώσουν τη λευκή, τη γαλανόλευκη σημαία της νέας Ρωσίας αντί για την τρίχρωμη που ατιμάστηκε από την κυβέρνηση του Πούτιν».

Επιπλέον, η NRA υπόσχεται να απελευθερώσει όλους όσους έχουν καταδικαστεί παράνομα από την κυβέρνηση του Πούτιν αμέσως «μετά τη νίκη».

Ο Ponomarev είπε ότι υποστηρίζει τις ενέργειες των «συντρόφων» του από την NRA. Τόνισε ότι η οργάνωση δεν βρίσκεται σε πόλεμο με ειρηνικούς αμάχους και δεν θα στοχεύσει αστικές εγκαταστάσεις.

As a follow-up: Ilya Ponomarev was interviewed by Ukrainian media. He reveals some rather interesting facts here. National Republican Army is a guerrilla movement made by a mix of political groups, including far-right and anarcho-communists.https://t.co/ZY1nJyNok8

— Juha Remes 🐧👨‍💻 (@juha_remes) August 21, 2022

«Προτρέπω όλους όσοι είναι έτοιμοι να πολεμήσουν τον «Πουτινισμό» όχι με λόγια, αλλά με δράση, να ενταχθούν στις τάξεις μας», ανακοίνωσε.

Πηγή: pravda.com.ua

Tags: NRAΑΛΕΞΑΝΤΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝΝΤΑΡΙΑ ΝΤΟΥΓΚΙΝΡΩΣΙΑ

Related Posts

Χαμάς
ΚΟΣΜΟΣ

Χαμάς: «Δεν αφοπλιζόμαστε, δεν δεχόμαστε ξένη κυριαρχία – Όσο υπάρχει κατοχή, υπάρχει αντίσταση»

08/02/2026 - 12:51
Ζελένσκι
ΚΟΣΜΟΣ

Ζελένσκι κατά Ρωσίας: Εκτόξευσαν 2.000 drones, 1.200 βόμβες και 116 πυραύλους παράλληλα με τις ειρηνευτικές συνομιλίες

08/02/2026 - 12:04
FSB
ΚΟΣΜΟΣ

FSB: Συνελήφθη ο κύριος ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας του αντιστράτηγου Αλεξέγεφ [vid]

08/02/2026 - 10:20

Διαβάστε Επίσης

Πολεμική Αεροπορία: «Άνοιξε τις πύλες» της στη νέα γενιά με προσομοιωτές F-16, F-35 και VR [pics]

Χαμάς: «Δεν αφοπλιζόμαστε, δεν δεχόμαστε ξένη κυριαρχία – Όσο υπάρχει κατοχή, υπάρχει αντίσταση»

Ζελένσκι κατά Ρωσίας: Εκτόξευσαν 2.000 drones, 1.200 βόμβες και 116 πυραύλους παράλληλα με τις ειρηνευτικές συνομιλίες

FSB: Συνελήφθη ο κύριος ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας του αντιστράτηγου Αλεξέγεφ [vid]

Ιράν σε ΗΠΑ: «Δεν εγκαταλείπουμε τον εμπλουτισμό ουρανίου ακόμα και αν μας επιβληθεί πόλεμος»

«Πήραν τα μέτρα» των Eurofighter: Εντυπωσιακό το «αποτύπωμα» των ελληνικών Rafale στη Σαουδική Αραβία

Το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ θα συνεδριάσει για πρώτη φορά στις 19 Φεβρουαρίου – Ο Όρμπαν δήλωσε συμμετοχή

Γροιλανδία: «Η κρίση με τις ΗΠΑ δεν έχει τελειώσει και δεν έχουμε ακόμα λύση αλλά δεν υπάρχει απειλή»

Top News

Καιρός: Με βροχές και πτώση θερμοκρασίας αρχίζει η εβδομάδα - Στο επίκεντρο Δυτική Ελλάδα και Ανατολικό Αιγαίο

Η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε 22 χρονών: Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων δίπλα στη μητέρα της Δέσποινα Βανδή

Ολίβια Κόλμαν: «Ποτέ δεν ένιωσα θηλυκή - Πάντα περιέγραφα τον εαυτό μου ως έναν γκέι άνδρα»

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Σάλος στα social media για «σατανικά σύμβολα» στην τελετή έναρξης

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert