Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Στρατιώτες του Χριστού! Ποιοι ήταν και πως τον υπηρέτησαν

29.04.2013 | 00:38
Η Μεγάλη Εβδομάδα, δεν μπορεί να μην συγκινεί ακόμη και όσους δηλώνουν ότι δεν έχουν μεγάλη σχέση με την θρησκεία και την Εκκλησία. Η ατμόσφαιρα αυτής της Μεγάλης Εβδομάδας της Χριστιανοσύνης δεν μπορεί να μην επηρεάσει την ψυχολογία του καθενός ξεχωριστά και όλων μαζί. Είναι μέρες ξεχωριστές.

Η σχέση των Ενόπλων Δυνάμεων με την θρησκεία ήταν πάντα πολύ στενή. Όχι μόνο στην Ελλάδα, όχι μόνο στην Ορθοδοξία αλλά σε όλο τον πλανήτη και σ΄ όλα τα δόγματα.

Η Ορθοδοξία όμως έχει και κάτι ιδιαίτερο. Έχει τους στρατιώτες του Χριστού! Τους ΑΓΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!

Τους ανακαλύψαμε στο εκπληκτικό λεύκωμα του Γιάννη Σουλιώτη “ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ-ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΙ” από τις εκδόσεις Φυτράκη.

Από την εκπληκτική έρευνα και δουλειά του Γ.Σουλιώτη ,ο οποίος ανακάλυψε 416 επώνυμους Αγίους οι οποίοι ήταν στρατιωτικοί και άλλους 6000 ανώνυμους θα παρουσιάσουμε μια σειρά θεμάτων γι΄ αυτούς τους ιδιαίτερους στρατιώτες. Τους στρατιώτες του Χριστού.

Το κείμενο που ακολουθεί προλογίζει μαζί με άλλα το εξαιρετικό λεύκωμα που περιλαμβάνει φωτογραφίες όλων των Αγίων Στρατιωτών. ΑΥΡΙΟ: Οι πιο γνωστοί Άγιοι Στρατιώτες του Χριστού


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ο Χριστιανισμός έχει πάψει να είναι θρησκεία",λέει Τούρκος υπουργός


Η "εκδίκηση" των Αρμενίων για την Γενοκτονία - Μία άγνωστη ιστορία
 

ΣΧΟΛΙΑ